Accidentari pentru doi dintre internationalii Stelei

Daniel Ianus si Samuel Maris

Samuel Maris si Daniel Ianus, doi dintre internationalii Stelei, s-au accidentat sambata in meciul contra constantenilor si vor lipsi de pe teren intre doua saptamani si o luna si jumatate.

Pilierul Samuel Maris nu va putea juca pentru echipa sa cel putin o luna si jumatate dupa ce s-a ales cu o fractura a maleolei peroniere de la piciorul stang. El va sta cu piciorul imobilizat 30 de zile, dupa care va incepe recuperarea.

“Aceasta accidentare este destul de serioasa si a picat la momentul nepotrivit. De fapt, orice accidentare nu e binevenita pentru un sportiv. Am o perioada in fata in care trebuie sa ma concentrez pe recuperare pentru a putea reveni cat mai repede pe terenul de rugby. Sunt optimist ca totul va fi bine”, a declarat Maris pentru frr.ro.

Flankerul Daniel Ianus a fost mai “norocos”. El s-a ales cu repaus timp de doua saptamani, fiind diagnosticat cu leziuni microfibriliare la muschii aductori ai piciorului stang.

Ianus spune ca “accidentarea a venit intr-un moment greu atat pentru mine cat si pentru echipa. A fost acea margine pe care as vrea sa o uit cat mai repede. Pe moment m-am speriat pentru ca am crezut ca s-a intamplat ceva foarte grav cu genunchiul meu. Dupa foarte mult gheata si trei zile de pauza, doctorul mi-a spus ca musculatura piciorului m-a salvat de la o accidentare grava. Astept cu nerabdare sa treaca aceasta perioada, sa reiau antrenamentele si sa prind alaturi de echipa mea cea mai buna forma sportiva la meciurile de pe 25 septembrie si 02 octombrie”.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile