Alin Petrache: Consider ca plecam cu prima sansa in meciurile cu Uruguay

McDowall, Cazan si Petrache au sustinut o conferinta de presa

Presedintele FRR, Alin Petrache, apreciaza ca Romania pleaca cu prima sansa in confruntarea cu Uruguay, dar spune ca Stejarii trebuie sa trateze cu maxima responsabilitate dubla mansa.

Petrache a explicat ca acest meci este foarte important si a dat asigurari ca toti cei implicati in pregatirea echipei nationale vor face tot ce le sta in putinta pentru a califica echipa la Cupa Mondiala din 2011.

“Am inceput un proiect anul trecut. Am venit cu idei noi si hotarat sa schimb fata rugbyului romanesc. Din 2009, in FRR se construieste. Mai mult ca oricand, se lucreaza temeinic si serios pentru binele rugby-ului romanesc. Vom face tot ce ne sta in putinta ca sa castigam dubla mansa cu Uruguay si sa ne calificam la Cupa Mondiala. Nu am lipsit pana acum de la Cupa Mondiala si nu avem de gand sa absentam. Indiferent de rezultatul dublei manse cu Uruguay constructia rugby-ului romanesc va continura. Rezultatele muncii noastre se vor vedea in urmatorii doi, poate trei ani”, a declarat Alin Petrache, presedintele FRR.

Neozeelandezul Steve McDowall, unul din antrenorii echipei nationale, a explicat ca Romania va deplasa cel mai bun lot posibil. Fostul campion mondial a subliniat ca este important cum se vor acomoda jucatorii cu trecerea de la o clima rece la o clima calda si mai ales acomodarea cu noul fus orar, astfel ca sesiunile de pregatire ar putea fi ajustate in functie de acesti doi factori.

Unul dintre jucatorii selectati pentru meciul de la Montevideo, stelistul Ionel Cazan, a precizat ca nu vrea ca generatia lui sa inceapa evolutiile la echipa nationala cu o ratare a calificarii la Cupa Mondiala.
“Avem prima sansa in aceste confruntari. O calificare la RWC 2011 este foarte importanta pentru toata lumea”, a spus centrul stelist.

Prima inlocuire in lot. Catalin Nicolae in locul lui Dan Dumitru
Constanteanul Catalin Nicolae l-a inlocuit pe Dan Dumitru de la Colomiers care s-a accidentat.

S-au pus in vanzare biletele
FRR a pus in vanzare biletele pentru partida retur din data de 27 noiembrie 2010. Pretul tichetelor variaza intre 5 lei (Tribuna II si Peluza) si 10 lei (Tribuna I).
Bilete pot fi achizitionate de la magazinul din curtea FRR (zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9 si 17), din reteaua Diverta si online pe siteul www.myticket.ro .
Accesul copiilor este liber.
Suporterii care vor veni la meci purtand tricouri sau haine de culoare galbena sau cei care vor avea asupra lor tricolorul Romaniei vor putea intra fara bilet.

Lot Romania

Pilier: Bogdan Balan (Lyon), Mihai Lazar (Aix En Provence), Dragos Dima (Blagnac), Cezar Popescu (Macon)
Taloner: Marius Tincu (Perpignan), Andrei Radoi (Baia Mare)
Linia a II-a: Sorin Socol (Lourdes), Cristian Petre (Saint Etienne), Valentin Ursache (Aix En Provence)
Linia a III-a: Ovidiu Tonita (Perpignan), Alexandru Manta (Lyon), Stelian Burcea (Timisoara), Carpo Daniel (Constanta)
Mijlocas la gramada: Lucian Sarbu (Millau), Valentin Calafeteanu (Timisoara)
Mijlocas la deschidere: Dan Dumbrava (Steaua), Ionut Dimofte (Baia Mare)
Centru: Csaba Gal (Baia Mare), Catalin Nicolae (Constanta), Ionel Cazan (Steaua)
Aripa: Catalin Fercu (Timisoara), Madalin Lemnaru (Timisoara)
Fundas: Iulian Dumitras (Lourdes), Florin Vlaicu (Steaua)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile