Antrenorii Stejarilor, Andy Robinson, Stevie Scott și Sosene Anesi, în vizită de lucru la cluburile din SuperLiga

Naționala de rugby a României va întâlni în luna noiembrie într-un meci din ediția 2021 a Rugby Europe Championship, Țările de Jos, în zilele următoare urmând să fie confirmate oficial și meciurile test World Rugby pe care Stejarii au urma să le dispute în acea lună.

Având în vedere distanța mare de timp între stagiile de pregătire, ultimul cantonament al naționalei fiind în luna iunie, înaintea meciul cu Argentina, următorul fiind programat pentru luna octombrie, staff-ul tehnic a decis să vină în sprijinul jucătorilor din țară, efectuând vizite de lucru la cluburile acestora.

Astfel, timp de o săptămână, antrenorul principal al Stejarilor, Andy Robinson, antrenorul cu înaintarea, Stevie Scott și antrenorul care se ocupă de pregătirea treisferturilor, Sosene Anesi, se vor deplasa la cluburile din SuperLiga pentru a avea ședinte de lucru cu jucătorii, dar și întâlniri cu oficialii grupărilor. De asemenea, ei vor asista și la meciurile din SuperLiga, competiție care se va relua astăzi, prima partida la care vor merge fiind cea dintre CSA Steaua și SCM Timișoara ce se va desfășura la București, sâmbătă, 4 septembrie, ora 12:00, pe Stadionul Ghencea.

Printre cluburile pe care antrenorii Stejarilor le vor vizita se află Tomitanii Constanța, pe 8 septembrie, după care vor reveni la București pentru un antrenament deschis cu jucătorii clubului CSA Steaua, iar pe 10 septembrie se vor deplasa la Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile