Arbitri francezi la semifinalele SuperLigii CEC Bank

Christophe Berdos si David Rosich.

Cele doua semifinale din SuperLiga CEC Bank vor fi conduse de arbitri din Franta.

La intalnirea dintre CSM Stiinta Baia Mare si Steaua, vor oficia Christophe Berdos (42 ani) la centru, care va fi ajutat de Mourat Zitouni si Jacques De Lemos.

Christophe Berdos este un arbitru valoros cu multa experienta in partide internationale. Si-a facut debutul in rugby-ul international conducand poartida dintra Rusia si SUA in anul 2003. La Cupa Mondiala din 2007, Berdos a activat ca judecator de margine. Din 2008 arbitreaza si partide din Turneul Celor Sase Natiuni.

In 2010 a condus la centru finala Top 14, iar in 2011 pe cea a ProD2. A fost central la mai mult meciuri din fazele finale ale cupelor europene, in 2008 conducand chiar finala AMLIN Challenge Cup.
Anul acesta in martie a arbitrat Romania-Ucraina, scor 71-0.

Mourat Zitouni este arbitru Pro D2.

Partida dintre RCM UV Timisoara si Farul Constanta il va avea la centru pe David Rosich (40 ani) iar la cele doua tuse pe Tual Trainini si Benoit Escoubet.

David Rosich a condus partide din Top 14 si Pro D2 in sezonul 2010-2011. A fost victima unui accident amuzant la partida dintre Bourgoin si Castres in 2011.
Atunci pilierul lui Bourgoin, Berjalien l-a facut KO. Rosich a fost judecator de margine la partida Romania-Tunisia disputat la Buzau, care a contat pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2011. Este arbitru de prima liga in Franta.

Tual Trainini este arbitru in Pro D2, iar Benoit Escoubet face parte din colectivul judecatorilor de margine.

FRR a adus arbitri straini pentru aceste meciuri la solicitarea cluburilor Timisoara, Steaua si Constanta.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile