Argesul si-a desemnat reprezentanta la etapa zonala ONSS primar

In data de 31 martie 2017, pe stadionul Gloria din Berevoesti a avut loc etapa judeana Arges la rugby-tag, ONSS primar. La finalul celor trei meciuri disputate, echipa care va reprezenta judetul la etapa zonala este Scoala Gimnaziala „Mihai Tican Rumano”, Berevoesti. Competitia va avea loc in luna mai, la Ramnicu Valcea.

La Berevoesti au venit echipele reprezentate a trei scoli gimnaziale, 36 de elevi dintre care 12 fete, jucand rugby-tag.Arbitrii competitiei a fost Gabriel  Mirita si Florin Bonea.

Clasament final:
1. Scoala Gimnaziala „Mihai Tucan Rumano”, Berevoesti (Profesori: Emilia Badea si Daniel Durdun) 6 puncte;
2. Scoala Gimnaziala „Nicolae Balcescu”, Pitesti (Profesori: Mihaela Chitea si Tiberiu Solomon)  4 puncte;
3. Scoala Gimnaziala Nr. 1 „Valea Mare Pravat” (Profesor: Catalin Stoica) 2 puncte.

Rezulatate: BEREVOESTI 3-0 PRAVAT; BEREVOESTI 7-2 BALCESCU si PRAVAT 2-4 BALCESCU.

„O victorie entuziasmanta pentru echipa scolii noastre. Copiii au dat dovada de devotament si determinare in practicarea acestui sport nou pentru ei. Felicitari elevilor, pentru rezultatul obtinut, multumiri domnului director pentru implicarea, sustinerea si organizarea acestei competitii, cat si colegului meu domnului profesor Durdun Daniel”, a declarat profesoarea Emilia Badea.

La finalul competitiei toate unitatile de invatamant au primit baloane de rugby si diplome de participare. Cei mai buni opt elevi, dintre care 4 fete, au fost recompensati cu diplome din partea Federatiei Romane de Rugby.

Competitia a fost organizata cu ajutorul Scolii Gimnaziale „Mihai Tucan Rumano”, Berevoesti reprezentata de Florin Ceapraz, directortul si reprezentantul judetului Arges la rugby-tag si a Inspectoratului Scolar Arges, reprezentat de inspector Liliana Stanica.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile