Campionii en-titre Mogliano au cedat la Rovigo

Eccellenza.
Eccellenza.

In etapa a cincea din Campionato Eccellenza, campionii en-titre, Mogliano au pierdut pe terenul lui Rovigo, gazdele impunandu-se cu rezultatul de 26-5.

Un singur eseu a reusit Mogliano prin Fadalti, victoria gazdelor venind dupa doua incercari semnate de Ngawini, trei penalitati si doua transformari apartinandu-i lui Mirco Bergamasco.

Calvisano, adversara Lupilor Bucuresti in AMLIN Challenge Cup, a castigat cu bonus ofensiv, rezultat 38-13, in deplasarea de la Roma acolo unde a intalnit-o pe Lazio.

Canavossio a reusit un hat-trick, Berlardo si Appiani culcand cate o data balonul in terenul de tinta al adversarilor, in timp ce Haimona a transformat toate reusitele colegilor lui, precum si o lovitura de pedeapsa.

Galben-negrii au utilizat formula de joc: 15. De Jager (Griffen), 14. Canavosio (Appiani), 13. Vilk, 12. Chiesa, 11. Visentin, 10. Haimona, 9. Violi,  8. Steyn, 7. Salvetti (Scanferla), 6. Belardo, 5. Hehea, 4. Cavalieri (Andreozzi), 3. Costanzo (Romano), 2. Ferraro (Gavazzi), 1. Lovotti (Scarsini).

Viadana, cu Liviu Pascu titular, a realizat scorul etapei invingand pe Capitolina cu rezultatul de 57-0, victorie care a adus leilor si bonusul ofensiv pentru cele noua eseuri marcate de Apperley dubla, Amadasi, Denti, Pizzaro, Barbieri, Pavan, Fenner si Travagli.

Padova s-a impus greu pe terenul lui San Dona, rezultat 25-23, gratie acestui succes insa este lidera la zi a campionatului italian. Flynn si Bona au marcat cate o incercare pentru gazde, la care Bogdan Iovu a fost titular, Targa, Billot si Mercanti fiind autorii eseurilor invingatorilor.

In ultimul joc al rundei Fiamme Oror a invins la Reggio cu 25-22, desi gazdele au marcat trei eseuri prin Giannotti, Scalvi si Farolini, oaspetii replicand prin incercarea lui Balsemin si cele sase penalitati si o transformare semnate de Benetti.

 Clasament:

1. Padova -17p

2. Viadana -16p

3. Rovigo -15p

4. Calvisano -13p

5. I Cavalieri -13p

6. Mogliano- 13p

7. San Dona -11p

8. Fiamme Oro -8p

9. Lazio -8p

10. Capitolina -4p

11. Reggio -1p

Urmatoarea etapa va avea loc pe 9 noiembrie dupa programul:

Calvisano-Reggio

Rovigo-Lazio

Mogliano-I Cavalieri

Fiamme Oro-Padova

Capitolina-San Dona

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile