Campionii se impun cu opt eseuri in confruntarea cu CS Dinamo

Ultimul meci al celei de a saptea etape a SuperLigii CEC Bank i-a adus la Bucuresti pe campionii en-titre, RCM UV Timisoara, pentru a-i infrunta pe dinamovisti.

Partida a debutat cu eseul lui Conache, incercare marcata in primul minut al meciului, pe care tot autorul sau a si transformat-o. In replica, in minutul cinci Dinamo isi trece in cont o lovitura de pedeapsa reusita de Nitu. Tot gazdelor le apartine si urmatoarea actiune, Paula Kata reusind sa culce balonul in terenul advers in minutul 14.  Transformarea aceluiasi Nitu va decide scorul pauzei din partea dinamovista a tabelei, pentru ca pana la finalul celor 40 de minute regulamentare singurii care isi vor mai adauga puncte vor fi timisorenii.

Mai exact, in minutul 30 Anesi Sosene finalizeaza o actiune in terenul de tinta, acesteia urmandu-i o transformare reusita de acelasi numar 15, Conache. Cele doua echipe au intrat astfel la vestiare cu o diferenta de scor mica, 10-14.

Repriza secunda a abundat in evenimente, Timisoara reusind nu mai putin de trei eseuri inca din primele 15 minute de joc, prin Lemnaru, Popirlan si Rus, primele doua transformate de Conache, cel de al treilea de Fercu.

Seria eseurilor campionilor a fost continuata de Dumitru, incercarea sa fiind insa netransformata, lui Dumitru urmandu-i un al doilea eseu semnat de Popirlan. Dupa transformarea reusita de Fercu, a fost randul lui Shennan sa adauge puncte pe tabela in dreptul echipei sale, acesta bifand o incercare, transformata in ultimul minut de acelasi numar 22, Fercu.

Cu o prima repriza destul de echilibrata, si una secunda spectaculoasa prin numarul incercarilor marcate, partida de pe Stadionul Florea Dumitrache a constituit intr-o incheiere reusita a etapei cu numarul sapte din editia SuperLigii din acest an.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile