Catalin Fercu: Singurul obiectiv este castigarea campionatului

Catalin Fercu.

Acum cateva zile am intrebat pe pagina de facebook a federatiei care este, dupa parerea fanilor, cel mai bun jucator al acestui sezon din SuperLiga CEC Bank. Prin tragere la sorti am selectat un nume si am promis un interviu. Valentin Vizuroiu a fost castigatorul, iar mai jos aveti un scurt interviu cu alegerea lui, jucatorul Timisoarei, Catalin Fercu.

Super-Liga.ro: Am ajuns la finalul SuperLigii CEC Bank, editia 2012. Cum ti s-a parut ca a evoluat campionatul in ultimii ani?
Fercu: Campionatul este pe un drum ascendent de cand a fost introdusa SuperLiga si bineinteles un aport in cresterea nivelului il au si jucatorii veniti din emisfera sudica, prin calitatile lor. Ne bucuram cu totii sa vedem ca nivelul rugby-ului din Romania creste pe zi ce trece.

Super-Liga.ro: Timisoara in finala – este rezultatul a doi ani de munca sustinuta din partea intregii echipe. Puteti spune ca v-ati implinit obiectivul sau titlul este singurul obiectiv valabil?
Fercu: Bineinteles ca la investitiile care se fac la Timisoara, singurul obiectiv este castigarea campionatului. Ne vom bucura de toate celelalte impreuna.

Super-Liga.ro: Duminica intalniti Baia Mare in marea finala, un adversar puternic. Pe cine ai fi preferat in locul lor?
Fercu: Nu cred ca are importanta pe cine am fi vrut in finala sau pe cine intalnim. Important este ca noi sa fim concentrati si motivati in ziua meciului pentru indeplinirea obiectivului. Vom da totul pe teren.

Super-Liga.ro: Spune-ne un campionat strain in care ti-ai dori sa evoluezi si de ce.
Fercu: Campionatul Francez; cred ca ma mulez destul de bine pe stilul lor de joc. Imi place foarte mult ca au un joc in viteza, ceea ce ma reprezinta si imi pune in valoare calitatile.

Super-Liga.ro: Spune-ne doua lucruri pe care le-ai schimba la SuperLiga CEC Bank.
Fercu: Mereu va exista ceva de imbunatatit, deoarece campionatul este intr-o continua dezvoltare. Momentan, un singur lucru as schimba: ora de disputare a meciului.

Super-Liga.ro: Ai fost propus de catre fanii din online drept cel mai bun jucator al campionatului. Este multumit de evolutia ta din acest sezon?
Fercu: Tin sa le multumesc pe aceasta cale fanilor si ii invit sa fie alaturi de mine si implicit de echipa mea duminica in finala! Cat despre evolutia mea, prefer sa vorbesc dupa finala.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile