Cinci Stejari accidentati dupa finala IRB Nations Cup

Viorel Lucaci.

La finalul turneului IRB Nations Cup incheiat cu victoria Romaniei in fata Emerging Italy, cinci jucatori ai echipei nationale au ajuns la spital in urma unor accidentari.

Catalin Fercu – TCC acut inchis cu PC (pierdere de constienta). Traiect de fractura versant temporal articulatie tempo-mandibulara dreapta (sportivul a suferit o comotie severa la sfarsitul primei reprize si a fost transportat de urgenta la spitalul Elias).

Madalin Lemnaru – fractura sternala fara deplasare (evidentiata radiologic). Contuzie faciala forte cu hematom important palpebral stang (sportivul a suferit o accidentare importanta la finalul reprizei secunde si este in acest moment sub observatie medicala la spitalul Elias).

Viorel Lucaci – TCC acut deschis fara PC. Plaga delabranta regiune parietala stanga (sportivul a fost tratat in serviciul de NCH a spitalului Elias).

Otar Turashvili – elongatie muschi gastrocnemian drept (intindere la gamba dreapta, necesita ecografie musculara si tratament de recuperare specifica).

Flavius Dobre – entorsa genunchi drept cu intindere ligament colateral intern. Suspiciune leziune completa ligament incrucisat anterior (sportivul este imobilizat in orteza fixa in acest moment si va efectua un examen RMN in saptamana urmatoare pentru precizare de diagnostic).

Dr. Alin Popescu, medic primar medicina sportiva, manager medical FRR.

Dr. Tavi Campian, medic specialist medicina sportiva, medic lot national.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile