COMUNICAT Federatia Romana de Rugby isi exprima sustinerea fata de Asociatia Jucatorilor de Rugby din Romania

Federatia Romana de Rugby este in permanenta preocupata de bunastarea jucatorilor sai, cautand mereu cele mai potrivite mijloace pentru a-i sprijini in cariera lor sportiva si in reconversia profesionala de dupa retragerea de pe teren. Am subliniat mereu necesitatea reprezentarii tarii noastre la cel mai inalt nivel, demersurile noastre constante pentru a face vocea rugbyului romanesc auzita in lume fiind incununate de succes, presedintele FRR, Alin Petrache, fiind prezent in World Rugby Council si in comisii de specialitate in cadrul aceluiasi organism. Acelasi obiectiv a fost atins si cu ajutorul lui Valeriu Toma, care este un apreciat judicial officer international, investit de acelasi for cu maxima incredere si implicat in cele mai importante competitii internationale, inclusiv ultima editie a Cupei Mondiale, alaturi de el din Judicial Panel facand parte si Bogdan Zebega. Nu in ultimul rand, il reamintim in acest context pe Daniel Mitrea, Regional Training Manager la World Rugby si Rugby Europe, ceea ce garanteaza un schimb multicultural pretios.

Tocmai de aceea ne bucura infiintarea Asociatiei Jucatorilor de Rugby din Romania, care, impreuna cu Asociatia Internationalilor de Rugby din Romania, isi propune sa reprezinte interesele atletilor in toate aspectele vietii lor. Faptul ca oameni care cunosc fenomenul din interiorul sau, cu intreaga gama de provocari, isi asuma misiunea de a ii ajuta pe ceilalti sa beneficieze de cele mai bune oportunitati si servicii, este pentru noi o veste extraordinara, intrucat vom putea colabora pentru a gasi de fiecare data solutiile potrivite. Solidaritatea care face sportul cu balonul oval o disciplina deosebita se va manifesta acum intr-o noua forma, spre beneficiul colectiv si individual al practicantilor de rugby, institutiile noastre avand un scop comun si propunandu-si sa se sprijine reciproc pentru atingerea lui.

Jucatorii sunt cei mai importanti, iar impreuna vom putea sa raspundem tuturor nevoilor lor, lasand la o parte orice fel de aparente contradictii, reprezentandu-i  cu onestitate si mandrie in fata organismelor de nivel national si international. Speram ca procedura de acreditare a Asociatiei Jucatorilor de Rugby din Romania la International Rugby Players sa se incheie cu succes, pentru ca apoi sa-i poata fi armonizata activitatea cu cerintele specifice forurilor cu care va interactiona, astfel incat membrilor sa le devina accesibile noi mijloace si sanse de formare si specializare.

Federatia Romana de Rugby considera ca buna imagine a disciplinei noastre nu poate fi decat potentata de profesionalismul si dedicatia oamenilor care iubesc acest sport suficient incat sa isi dedice lui timpul si toate celelalte resurse disponibile, in vederea evolutiei pe toate palierele. Credem cu tarie ca doar conjugandu-ne eforturile vom deveni mai puternici, contribuind activ la deciziile majore ale sportului si implicit la soarta acestuia. Uram succes Asociatiei Jucatorilor de Rugby din Romania si ii asiguram pe fondatorii si membrii sai de intregul nostru suport.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile