CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele SuperLigii CEC Bank

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele SuperLigii CEC Bank dupa ce a invins astazi pe CS Dinamo cu 37-26 (20-12). In penultimul act al competitiei, tigrii vor intalni pe „Arena Zimbrilor” pe CSM Stiinta Baia Mare, sambata, 20 mai.

Meciul de pe Stadionul Florea Dumitrache a fost cea mai echilibrata intalnire din partidele de baraj pentru accederea in semifinalele competitiei. Primii care au punctat au fost Tigrii, sud-africanul Darren Baron reusind sa culce balonul in terenul de tinta, incercare transformata de Danel Faasen. Alb-rosii au replicat imediat prin Tudorel Bratu, care a transformat o penalitate, insa Faasen a pus din nou distanta intre cele doua combatante, 10-3.

A urmat un sfert de ora cu un joc echilibrat, ambele echipe avand sanse de a puncta pe tabela, neconcretizate insa. In minutul 27, Tudorel Bratu a redus din diferenta, punctand iarasi dintr-o penalitate, 10-6. Cateva minute mai tarziu dupa o actiune frumoasa, pe treisferturi, Livinai Tuicakau mai consemneaza un eseu in contul celor de la CSM, Faasan insa rateaza transformarea, 15-6.

Pe finalul primei parti, Dinamo a ramas in inferioritate numerica, Catalin Neacsu vazand cartonasul galben, insa cei care au pus puncte pe tabela au fost tot gazdele, Tudorel Bratu transformand o penalitate de la aproxmativ 45 de metri, 15-9. Inainte de intrarea la vestiare, Daniel Faasen mareste ecartul pentru Tigri, marcand o incercare transformata de Darren Baron, 20-19. Scorul pauzei a fost stabilit de Bratu, care a punctat tot dintr-o penalitate, 20-12.

In partea secunda, Dinamo a inceput in forta, Fili Lomani reusind un eseu spectaculos in terenul de tinta al Tigrilor, incercare transformata de Bratu. Partida s-a relansat, diferenta fiind doar de un punct in favoarea oaspetilor, 20-19.

Mult mai pragmatici in joc, Tigrii au pus presiune pe apararea dinamovista, reusind sa marcheze un eseu prin Paul Petucher,care a concretizat o actiune a pachetului de inaintare. Baron a transformat incercarea, asa cum a facut cateva minute mai tarziu, cand Moa Maliepo a reusit inca un eseu pentru CSM.

Pana la final Darren Baron a mai punctat dintr-o penalitate 37-19, scorul fiind stabilit la ultima faza de joc cand capitanul dinamovstilor, Laurentiu Melinte a marcat un eseu, transformat de Cristian Onofrei, 37-26.

In semifinale, tigrii vor intalni pe „Arena Zimbrilor” pe CSM Stiinta Baia Mare, sambata, 20 mai.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile