CSM Bucuresti-Steaua Bucuresti, capul de afis al ultimei etape din sezonul regulat

Stadionul National Arcul de Triumf va fi locul de disputare al partidei dintre CSM Bucuresti si Steaua Bucuresti din etapa a VII-a contand pentru SuperLiga CEC Bank, un derby intre ocupantele primelor doua pozitii ale clasamentului primului esalon valoric in ultima etapa a turului sezonului regulat.

Daca sezonul trecut CSM Bucuresti incheia turul sezonului regulat pe ultima pozitie cu o singura victorie obtinuta, de acesta data evolutia tigrilor care s-au impus inclusiv in fata campionilor en-titre, cu un succes, cu bonus ofensiv, in fata Stelei ar putea termina prima parte a acestei faze a competitiei in fruntea clasamentului.

Tigrii nu au pierdut decat o singura partida si surprinzator au remizat cu ultima clasata, Politehnica Iasi, insa luata in ansamblu evolutia echipei este superioara celor din editiile anterioare cand au cucerit medaliile de bronz, perspectiva unei eventuale disputari a semifinalei pe propriul teren cu siguranta dand o miza speciala fiecarei intalniri disputate de elevii lui Eugen Apjok.

Steaua Bucuresti se va deplasa in fieful tigrilor din postura de lider neinvins al clasamentului, desigur cel mai important succes fiind in fata Stiintei Baia Mare precum si remiza din Banat, astfel ca pentru elevii lui Danut Dumbrava urmeaza un ultim test al turului in fata unei pretendente la calificarea in semifinale al carui rezultat va fi extrem de important in economia finala a ierarhiei primului esalon valoric.

In istoria intalnirilor directe Steaua Bucuresti s-a impus de 10 ori iar CSM Bucuresti de patru ori, insa ultimele doua succese ale tigrilor au avut o insemnatate aparte pentru ca au fost obtinute de fiecare data in finala mica, atat in 2015 cat si in sezonul 2016-2017 acestia obtinand medaliile de bronz in detrimentul ros-alabstrilor, o data chiar pe stadionul din Ghencea.

Partida CSM Bucuresti-Steaua Bucuresti va avea loc sambata, 7 octombrie 2017, cu incepere de la ora 19:00 pe Stadionul National Arcul de Triumf si va putea fi urmarita in direct pe Telekom Sport si Rugby TV.

Palmaresul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank:
2011
CSM Olimpia Bucuresti-Steaua Bucuresti 12-28-Sezonul regulat
Steaua Bucuresti-CSM Olimpia Bucuresti 22-18-Sezonul regulat

2012
Steaua Bucuresti-CSM Olimpia Bucuresti 36-19-Sezonul regulat
CSM Olimpia Bucuresti-Steaua Bucuresti 20-39-Sezonul regulat

2013
CSM Olimpia Bucuresti-Steaua Bucuresti 22-52-Sezonul regulat
Steaua Bucuresti-CSM Olimpia Bucuresti 26-20-Sezonul regulat

2014
CSM Olimpia Bucuresti-Steaua Bucuresti 22-14-Sezonul regulat
Steaua Bucuresti-CSM Olimpia Bucuresti  27-16-Sezonul regulat
Steaua Bucuresti-CSM Olimpia Bucuresti 19-10-Play-Out (faza a doua)

2015
CSM Olimpia Bucuresti-Steaua Bucuresti  13-13-Sezonul regulat
Steaua Bucuresti-CSM Olimpia Bucuresti 23-42-Sezonul regulat
Steaua Bucuresti-CSM Olimpia Bucuresti 8-21-Finala locurilor 3-4

2016-2017
CSM Bucuresti-Steaua Bucuresti 19-28-Sezonul regulat
Steaua Bucuresti-CSM Bucuresti 28-7-Sezonul regulat
CSM Bucuresti-Steaua Bucuresti 37-24-Finala locurilor 3-4

Bilantul intalnirilor directe: 15 partide disputate, 10 victorii Steaua, 4 victorii CSM Bucuresti, 1 rezultat de egalitate.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile