Cupa 1 iunie la Sibiu

Sambata dimineata terenul de rugby din Valea Aurie a fost gazda Cupei 1 Iunie 2013. Organizat de CSR Sibiu in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Sibiu si cofinantat de Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania, evenimentul a adus impreuna toti miciii rugbysti din Sibiu, copii de 6 ani si tineri de 16, iar printre spectatori tineri de… 70 de ani.

Cei 70 de copii prezenti la eveniment au jucat meciuri de rugby si rugby-tag, buna dispozitie si placerea de a juca luand rapid locul ideii de competitie. Astfel, cel mai placut moment pentru “Cei mari” a fost jocul in care au jucat angrenati copiii de la CSR Poplaca Sibiu si CSS Soimii.

Cei mai mici au jucat rugby-tag. In afara meciurilor “pe categorii”, copiii din ciclul primar s-au amestecat cu cei din ciclul gimnazial ai scolilor din Poplaca si Sibiu si au invitat chiar si parinti la joc.

Castigatorii de anul acesta, au fost ca si in editia de anul trecut, copiii. Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor si sustinatorii acestui eveniment, fiecare copil a primit cate un mic cadou.

sursa: csrugbysibiu.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile