Cupele europene in direct pe Digi Sport si Look TV

Cupele europene in direct pe Digi Sport si Look TV.

In acest week-end vor debuta cupele europene la rugby, editia 2015-2016. 40 de echipe de pe Batranul Continent isi vor disputa European Champions Cup, dar si a doua competitie continentala intercluburi, European Rugby Championships.

Fiecare competitie va avea la start cate 20 de formatii. Prima etapa va consta in cinci grupe preliminare, de cate patru echipe fiecare. Din competitia principala, primele clasate vor merge in sferturile de finala, insotite de trei dintre cele mai bine clasate pe locurile secunde. Celelalte doua formatii de pe locurile doi se vor califica in sferturile de finala din European Challenge Cup, alaturi de castigatoarele grupelor si de cea mai buna dintre formatiile de pe locurile secunde.

Faza grupelor va consta in sase etape, in care echipele se intalnesc intre ele, in sistem tur-retur. Nicio echipa romaneasca nu a acces in faza grupelor, campioana CSM Stiinta Baia Mare fiind eliminata in play-off, de rusii de la Enisey.

Meciul care va deschide balul va avea loc diseara, de la ora 21.45 si se va disputa pe Twickenham Stoop, intre Harlequins si Montpellier. Jocul va fi transmis in direct pe cele doua posturi detinatoare de drepturi din Romania, Digi Sport si Look TV. La formatia franceza este asteptat debutul celor doi frati sud-africani, Janie si Bismarck du Plessis.

Finalele celor doua competitii europene vor avea loc, conform traditiei, in cuplaj. Castigatoarea Challenge Cup se va afla pe 13 mai 2016, la Lyon. O zi mai tarziu, 14 mai 2016, in aceeasi locatie, vom avea finala Champions Cup.

FOTO: telegraph.co.uk

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile