Curs de inițiere în arbitraj Level 1 World Rugby, la București

Luna noiembrie vine cu un nou curs de inițiere și specializare organizat de Federația Română de Rugby. Astfel, pe 11 noiembrie, la București, va avea loc un curs de arbitraj Level 1 în formatul World Rugby, curs organizat de către Comisia Centrală de Arbitri prin directa implicare a Academiei Naționale de Rugby. Cursul va începe la ora 10:00 și va avea loc la Stadionul Național de rugby Arcul de Triumf.

Cei care doresc să facă un prim pas spre cariera de arbitru se pot înscrie la events@rugbyromania.ro și frr@rugbyromania.ro, mailul pe care îl trimit urmând să conțină numele, prenumele, vârsta, numărul de telefon, adresa de email, implicarea în rugby (jucător, suporter, profesor de educație fizică, etc.). Termenul limită pentru înscrierea la curs este 10 noiembrie, ora 14:00.

Cursul va fi susținut de către educatorul World Rugby Florin Bonea, iar costul cursului este de 50 lei, sumă care poate fi platită în contul Academiei.

Asociatia Academia Nationala de Rugby-FRR – Nr. Reg. Com/Reg Asoc si Fundatii: 101/29.12.2020
C.U.I.: 43548113 – Sediul: Bd Marasti, nr 18-20, sector 1 Bucuresti
IBAN : RO27BRDE445SV84386704450
Banca: BRD DOROBANTI

Cursanții trebuie să parcurgă înainte de a se prezenta la curs modulele: Legile Jocului (Online), Rugby Ready (Online), Concussion Management for General Public (Online) și Introduction to Match Officiating Pre-level 1 (online), urmând să aibă asupra lor dovada certificatelor obținute.

Condiții preliminare cursului:
1. Legile Jocului (Online) https://passport.world.rugby/ro/regulamentul-de-joc/

2. Rugby Ready (Online) https://passport.world.rugby/injury-prevention-and-risk-management/rugby-ready/

3. Concussion Management for General Public (Online) https://passport.world.rugby/player-welfare-medical/concussion-management-for-the-general-public/concussion-management-for-the-general-public/

4. Introduction to Match Officiating Pre-level 1 (Online) https://passport.world.rugby/officiating/introduction-to-match-officiating-pre-level-1

Este important ca participanții să vină în echipament sportiv și să aibă asupra lor un fluier. Cursul va avea atât o parte teoretică, cât și una practică.

La finalul acestuia, participanții care întrunesc competențele necesare corespunzătoare specificațiilor World Rugby Level 1 vor primi diplome atestate World Rugby.

FOTO: Sorin Danielciuc

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile