Curs de inițiere în arbitraj Level 1 World Rugby la Năvodari

Începutul de an aduce și primele cursuri de inițiere și specializare în diferite sectoare ale activității rugbystice organizate de Federația Română de Rugby. Astfel, pe 22 ianuarie, la Năvodari, va avea loc un curs de arbitraj Level 1 în formatul World Rugby inițiat de către Comisia Centrală de Arbitri. Cursul va avea loc la Stadionul Flacăra cu începere de la ora 09:00, locația putându-se schimba dacă numărul de participanți înscriși va fi mare.

Cei care doresc să se înscrie la acest curs sunt rugați să ia legătura cu reprezentantul zonal al CCA, Robert Diaconescu, care poate fi contactat la numărul de telefon 0744996055. Termenul limită pentru înscrierea la curs este 20 ianuarie 2022.

Cursul este gratuit și va fi susținut de către educatori World Rugby. Cursanții trebuie să parcurgă înainte de a se prezenta la curs Rugby Ready și Legile Jocului, urmând să aibă asupra lor certificatele obținute pentru aceste cursuri.

http://rugbyready.worldrugby.org/?language=en

https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO

Este important ca participanții să vină în echipament sportiv și să aibă asupra lor un fluier. Cursul va avea atât o parte teoretică, cât și una practică. La finalul acestuia, participanții vor primi un certificat World Rugby Level 1.

Cursul se va desfășura cu respectarea restricțiilor pandemice aflate în vigoare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile