Curs de inițiere în arbitraj Level 1 World Rugby la Petroșani, pe 12 mai

Federația Română de Rugby organizează noi cursuri de inițiere și perfecționare în activitatea rugbystică în această lună. Primul curs va avea loc pe 12 mai, la Petroșani, un curs de arbitraj Level 1 în formatul World Rugby, organizat cu sprijinul Comisiei Centrale de Arbitri prin directa implicare a Academiei Naționale de Rugby. Cursul va începe la ora 13:30, la Universitatea din Petroșani (str. Universității, nr. 20, căminul nr. 2, etaj 1, sala de lectură).

Cei care doresc să facă un prim pas spre cariera de arbitru se pot înscrie la frr@rugbyromania.ro și boneaflorin@yahoo.es, mailul pe care îl trimit urmând să conțină numele, prenumele, vârsta, numărul de telefon, adresa de email, implicarea în rugby (jucător, suporter, profesor de educație fizică, etc.). Termenul limită pentru înscrierea la curs este 10 mai, ora 14:00.

Cursul va fi susținut de către educatorul World Rugby Florin Bonea, iar costul cursului este de 50 lei, sumă care poate fi platită în contul Academiei.

Asociatia Academia Nationala de Rugby-FRR – Nr. Reg. Com/Reg Asoc si Fundatii: 101/29.12.2020
C.U.I.: 43548113 – Sediul: Bd Marasti, nr 18-20, sector 1 Bucuresti
IBAN : RO27BRDE445SV84386704450
Banca: BRD DOROBANTI

Cursanții trebuie să parcurgă înainte de a se prezenta la curs modulele: Legile Jocului (Online), Rugby Ready (Online), Concussion Management for General Public (Online) și Introduction to Match Officiating Pre-level 1 (online), urmând să aibă asupra lor dovada certificatelor obținute.

Condiții preliminare cursului:
1. Legile Jocului (Online)
https://passport.world.rugby/ro/regulamentul-de-joc/

2. Rugby Ready (Online)
https://passport.world.rugby/injury-prevention-and-risk-management/rugby-ready/

3. Concussion Management for General Public (Online)
https://passport.world.rugby/player-welfare-medical/concussion-management-for-the-general-public/concussion-management-for-the-general-public/

4. Introduction to Match Officiating Pre-level 1 (Online)
https://passport.world.rugby/officiating/introduction-to-match-officiating-pre-level-1

Este important ca participanții să vină în echipament sportiv și să aibă asupra lor un fluier. Cursul va avea atât o parte teoretică, cât și una practică. La finalul acestuia, participanții vor primi un certificat World Rugby Level 1.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile