Daniel Mitrea, dupa stagiul de la Zakopane: Desi tarile cu care ne-am intalnit fac progrese inca mentinem un anumit avans fata de ele

Participantii la Stagiul de la Zakopane

Dupa ce a condus stagiul comun de pregatire de la Zakopane, Antrenorul Federal, Daniel Mitrea, spune ca, in ciuda progresului pe care il fac unele tari din zona (Polonia), Romania isi mentine avansul fata de acestea.

„Asa cum spuneam cand am plecat, obiectivul a fost sa evaluam potentialul sportivilor, antrenorilor si arbitrilor in comparatie cu alte tari. Obiectiv atins pentru ca am putut observa ca, desi tarile cu care ne-am intalnit fac progrese, noi inca mentinem un anumit avans fata de ei. Pacat ca Rusia nu a putut participa pentru a vedea clar unde ne situam pentru aceasta generatie”, a declarat Daniel Mitrea.

„Faptul ca am fost „cel mai tanar” manager de arbitri la acest stagiu organizat de FIRA AER este de fapt un prilej de a multumi Federatiei pentru increderea pe care mi-a acordat-o de-a lungul timpului”, a precizat si Horatiu Bargaunas, cel care a fost managerul de arbitri pentru aceast stagiu.

Echipa nationala U17 ani a participat, alaturi de nationalele similare ale Rusiei, Ucrainei si Poloniei, la un stagiu de pregatire organizat de forul european la Zakopane, in Polonia.
Au luat parte 26 de sportivi si antrenorii lor (Stefan Acsinte si Mugurel Preda), 5 antrenori (selectionati dintre antrenorii echipelor de U16 din campionatul intern – Florin Nistor – Gura Humorului, Mircea Bologa – CSS Bega Timisoara, Rus Sorin – Ariesul Turda, Florin Besliu – RC Grivita, Paxaman Laurentiu – Flamingo) si 5 arbitri tineri desemnati de catre CCA (Stefan Razvan, Herghelegiu Alina, Iordachescu Razvan, Bonea Florin, Serban Cristian).
Managerul de arbitri penntru acest turneu, desemnat de catre FIRA, a fost romanul Horatiu Bargaunas, managerul de antrenori Tomasz Putra, Directorul Tehnic al Poloniei, iar Managerul General al turneului a fost tot un roman, Daniel Mitrea, Antrenorul Federal al Romaniei.

H. Bargaunas (randul de sus, primul de la stanga la dreapta) alaturi de arbitrii prezenti la stagiu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile