Derby decis de Prepelita! Krasnyi Yar – Enisey 21-16

Rusia.
Rusia.

Campionatul Rusiei de rugby a programat in acest week-end meciul derby care a pus fata in fata cele doua echipe siberiene, Krasnyi Yar si Enisey, ambele din Kransoyarsk.

Jocul a fost extrem de viu disputat, campionii en-titre, Enisei, luand initiativa in prima parte, cand au si condus de altfel cu 10-0.

Amfitrionii au revenit si au micsorat distanta pe tabela dupa doua lovituri de pedeapsa, astfel ca scorul pauzei a fost 6-10.

Revenirea celor de la Krasnyi Yar a continuat si in partea a doua a meciului, cand scorul a ajuns la 21-10.

Cel mai frumos eseu al meciului l-a marcat internationalul moldovean Oleg Prepelita (foto), care desi placat la jumatate de metru de terenul de tinta, cu o veritabila miscare de inotator, a reusit sa se rasuceasca si sa culce balonul pentru cinci puncte.

Finalmente, Enisey a intrat in bonus defensiv dupa doua lovituri de pedeapsa, astfel ca scorul partidei a fost 21-16 in favoarea vicecampionilor.

La gazde au evoluat pe toata durata partidei Maxim Cobilas, pilier dreapta, Prepelita, inchizator, iar din minutul 60 Titica, pe post de pilier stanga.

Oaspetii l-au avut in compunere pe un alt jucator din Republica Moldova, Vladimir Arhip, pe post de flanker stanga, pana in minutul 64. Antrenorul roman George Sava s-a ocupat de pregatirea liniei de treisferturi a celor de la Enisey.

In clasament, Krasnyi Yar conduce cu 59 de puncte acumulate dupa 13 meciuri, in timp ce Enisey este a doua, cu 49 de puncte din 11 meciuri. Ambele echipe sunt matematic calificate in semifinalele competitiei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile