Divizia Nationala de Seniori incepe in 7 aprilie

Rugby Romania.

Comisia de Competitii din cadrul Federatiei Romane de Rugby a stabilit calendarul competitional pentru editia 2012 a Diviziei Nationale de Seniori.

Divizia Nationala de Seniori este compusa din sase formatii: CSM Suceava, RC Barlad, RC Stejarul Buzau, CSO Pantelimon, CS U AV Arad si CS Stiinta Petrosani.

Prima etapa a celui de al doilea esalon este programata pentru data de 7 aprilie, urmand ca returul sa inceapa in 19 mai.
2 iunie este ultima data in care se joaca inainte de vacanta de vara, urmand ca echipele sa revina pentru ultimele doua etape in 4 si 11 august.

La finalul sezonului regulat, primele trei clasate vor disputa Play-off-ul pentru promovare, in timp ce formatiile clasate pe locurile 4, 5 si 6 joaca in Play-out. Atat in Play-off cat si in Play-out, echipele pornesc de la zero, fara a se tine cont de punctajele acumulate anterior.

A doua faza a campionatului incepe in 18 august, urmand sa se incheie in 29 septembrie. Ocupanta locului I promoveaza direct in SuperLiga, locul al II-lea joaca meci de baraj, acasa, cu locul al VII-lea din SuperLiga CEC Bank in data de 13 octombrie 2012, nu retrogradeaza nicio echipa.

Echipele din Divizia Nationala de Seniori au programate si patru etape in Campionatul National de Rugby in 7, in 28 iulie, 20 si 27 octombrie, iar runda finala la 3 noiembrie. Turul preliminar al Cupei Romaniei, la care participa formatiile din esalonul secund, va avea loc pe 1 septembrie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile