Doar o zi pana la intalnirea dintre Romania A si All Stars

Maine, 25 mai 2013, va avea loc infruntarea titanilor! Romania A joaca impotriva All Stars, intr-un meci care se anunta plin de adrenalina.

Ambele echipe s-au antrenat cu toata seriozitatea pentru aceasta confruntare care pregateste publicul pentru  evenimentul lunii iunie, IRB Nations Cup. Antrenorul echipei starurilor, Danie de Villiers, a declarat ca meciul se anunta interesant, mai ales ca pe teren se vor folosi doua stiluri de joc complet diferite, unul bazat pe forta si celalalt axat pe rapiditate.

Meciul de sambata de pe Stadionul National „Arcul de Triumf” reuneste potentiali selectionabili romani si cei mai buni jucatori straini care evolueaza in Romania pentru 80 de minute in care actuali coechipieri devin adversari. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 19:00, intrarea spectatorilor fiind libera. Romania A vs All Stars poate fi urmarit in direct pe TVR3 sau pe RugbyTV.

Interviu cu Danie de Villiers:

I: Ati fost ales sa antrenati echipa All Stars, ce semnificatie are acest lucru si ce inseamna sa antrenati la acest nivel?

Danie: Sunt onorat si consider ca este o oportunitate buna pentru mine sa fiu antrenorul celor de la All Stars pentru acest meci. Este o ocazie deosebita pentru ca sambata va fi un eveniment special.

I: Care considerati ca sunt punctele forte ale echipei ?

Danie: Daca te uiti la structura echipei, la strainii care evolueaza in Romania, majoritatea jucatori de treisferturi, cu o influenta sud-pacifica foarte mare si cu un entuziasm si o cultura foarte dezvoltata catre rugby, pot spune ca vom incerca sa implementam aceasta mentalitate sambata.

I: Toata lumea stie ca Romania are o echipa puternica, echipa dvs. fiind una rapida, credeti ca aceste lucruri vor atrage mai multa lume la meci?

Danie: Cu siguranta, daca analizam cele doua grupuri, putem spune ca sunt foarte diferite, unul fiind foarte puternic din punct de vedere fizic si celalalt foarte rapid si agil. Din aceste considerente, sunt convins ca va fi un meci foarte interesant.

I: Cine credeti ca va castiga sambata?

Danie: Trebuie sa spun, echipa All Stars.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile