Două noi cursuri de inițiere în arbitraj, la Băicoi și Berevoești

Federația Româna de Rugby prin Comisia Centrală de Arbitri continuă seria acțiunilor de pregătire a arbitrilor cu două noi cursuri care vor avea loc săptămâna viitoare. Astfel, primul curs va avea loc marți, 30 noiembrie, la Băicoi (județul Prahova) la stadionul de rugby CS Aurora Băicoi, iar cel de-al doilea, joi, 02 decembrie, la Berevoești (județul Argeș) la Școala Gimnazială Mihai Tican Rumano. Ambele cursuri sunt de inițiere în arbitraj, în formatul World Rugby Level 1, rugby XV.

Cursurile vor începe la ora 13:00, sunt gratuite și vor fi susținute de către educatorii World Rugby, Florin Bonea și George Bărgăunaș. Cursanții trebuie să parcurgă înainte de a se prezenta la curs modulele Rugby Ready și Legile Jocului, urmând să aibă asupra lor certificatele obținute pentru aceste cursuri.

http://rugbyready.worldrugby.org/?language=en
https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO

La finalul cursului, participanții vor primi un certificat World Rugby nivel 1. Cursul va avea atât o parte teoretică, cât și una practică.

Dacă doriți să vă înscrieți la cursuri o puteți face până luni, 29 noiembrie 2021, ora 12:00, la adresa de e-mail events@frr.ro și să specificați numele și prenumele, vârsta, numărul de telefon și implicarea în rugby și locația pentru care optați să urmați cursul.

FOTO: Dragoș Pășcăneanu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile