„Dragobete pentru fete”, un festival de rugby-tag pentru practicantele acestui sport din invatamantul gimnazial

Federatia Romana de Rugby va marca si in acest an sarbatoarea dragostei, Dragobetele, printr-un festival de rugby-tag devenit deja traditional. Astfel, vineri, 23 februarie 2018, in sala de sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (B-dul Marasti, nr, 59, sector 1) va avea loc editia a XIV a Festivalului de rugby tag, „Dragobete pentru fete”, o editie speciala ce se va adresa practicantelor acestui sport.

Evenimentul este organizat de catre FRR, in colaborare cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, prof. Iulian Rontescu si Asociatia Sportiva Galaxia Sport.

„Este o competitie menita sa sarbatoareasca dincolo de simbolul Dragobetelui, frumosul si bucuria de a face miscare. Ne dorim o prezenta cat mai numeroasa, scopul acestei intreceri fiind atragerea unui numar cat mai mare de eleve pentru practicarea rugby-ului in vederea selectionarii pentru Centrul National Olimpic pentru Tineret rugby 7 feminin”, a declarat Cristian Almas, Director de Dezvoltare Muntenia Nord.

Meciurile vor incepe la ora 10:30, odata cu deschiderea oficiala a competitiei, la ora 13:30 fiind programata festivitatea de premiere.

Competitia se desfasoara la o singura categorie de varsta, elevi „clasele a VII-a si a VIII-a”, iar participarea se face pe baza de invitatii.

Au fost invitate sa participe
Clasele VII-VIII
Lic. Teoretic „Stefan Odobleja” – prof. Iulian Rontescu
Lic. Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” – prof. Diana Olteanu
Sc. Gimn. nr. 126 – prof Catalin Voinea
Șc.Gimn.Ferdinand I – prof. Magda Carmenidis
Șc.Gimn.nr.1 Buftea – prof. Bogdan Stoicescu
Sc. Gimn. nr 117 – prof Raducu Radu
Sc. Gimn. „Constantin Teodorescu Soldanu”- prof. Botea Alexandru

La „Dragobete pentru fete” sunt asteptati elevi, parinti si profesori pentru a petrece impreuna aceasta sarbatoare a dragostei marcata in acest an printr-un festival special.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile