Echipa națională de rugby și Federația Română de Rugby continuă să fie asigurate de Groupama

Federația Română de Rugby anunță prelungirea parteneriatului cu Groupama, liderul pieței de asigurări din România, pentru următorii trei ani. Alături de Federație și echipa națională de rugby încă din 2018, Groupama va fi în continuare asigurătorul oficial al ”Stejarilor”, reconfirmând astfel susținerea pentru sportul românesc.

 

 

„Rugby-ul este un sport solicitant fizic, iar accidentările pot apărea brusc în timpul meciurilor sau antrenamentelor. Pentru a-și proteja sănătatea și a asigura continuitatea carierei, jucătorii de rugby au nevoie de o plasă de siguranță. O asigurare medicală sportivă reprezintă soluția optimă, oferind acces la investigații medicale complete, tratamente de specialitate și programe de recuperare rapidă. Această investiție în sănătate asigură atât liniștea sportivilor, cât și performanța echipelor pe termen lung. Parteneriatul cu Groupama ne-a adus liniștea și siguranța de care aveam nevoie pentru sportivii noștri și mă bucur că azi vom prelungi această înțelegere.”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Înainte de a intra pe teren, un jucător de rugby e sigur de un lucru: ca indiferent ce obstacol va întâmpina, colegii lui îi vor fi alături pentru a-i reda încrederea, curajul. Un angajament similar avem și noi față de clienții și partenerii noștri, acela de a le oferi continuitate atunci când planurile le sunt întrerupte de neprevăzut și de a le da încrederea de a privi viitorul cu optimism. Altfel spus, credem că nu contează ce obstacol ai în față, contează pe cine ai alături. Aceasta este doar una dintre valorile care ne leagă de rugby și care stă la baza acestui frumos parteneriat pe care îl avem cu Federația Română de Rugby. Groupama este un susținător activ al sportului, atât cel de performanță, cât și cel asociat unui stil de viață sănătos, astfel că ne bucurăm să fim în continuare alături de Stejarii noștri, cu produsele și serviciile de care au nevoie, dar și cu susținerea noastră” a declarat Călin Matei, CEO Groupama.

 

 

În parteneriatul cu Federația Română de Rugby, Groupama oferă asigurări de viață și sănătate cu acoperiri extinse, asigurări de călătorie pentru delegațiile la diferite competiții, fie ele naționale sau internaționale, asigurări de incendiu și alte calamități pentru clădirile în care își desfășoară activitatea, dar și polițe de asigurare obligatorie și facultativă pentru flotele de autovehicule. Valoarea polițelor emise din 2018 până în prezent depășește suma de 400.000 Euro.

Despre Groupama:
Groupama, liderul pieţei de asigurări din România conform ultimelor date disponibile, este astăzi recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor aproape 2 milioane de clienţi individuali şi 175.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, Groupama își orientează strategia în jurul creșterii sustenabile, urmărind să câștige preferința clienților. Misiunea companiei este de a-și ajuta clienții să-și trăiască viața cu optimism, zi de zi și în momentele definitorii, știind că mai important decât obstacolul din față este pe cine au alături. Parteneriatul este un element central al viziunii Groupama și stă sub semnul responsabilității și al solidarității, având la bază expertiza unui Grup internațional, alături de experiența și devotamentul unui asigurător local. Mai multe informații pe www.groupama.ro.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile