Echipele din Bucuresti au dominat Beach Rugby OVAL 5

Beach Rugby

Competitia a fost dominata de echipele bucurestene care au castigat locul intai la ambele categorii. Formatia RC Pantelimon s-a bucurat de primul loc la ambele categorii.

In ultima etapa de la U12, RC Pantelimon a invins, in meciul decisiv, Scoala Generala Limanu, cu 4-1, in timp ce disputa pentru locul 3 a revenit unei alte echipe bucurestene, RC Flamingo, victorioasa, cu 4-2, in duelul cu CSM Bucuresti. Celelalte rezultate la U12 inregistrate in ultima zi: CS Cleopatra – Fortuna Constanta 1-0, Scoala Generala 2 Mai – CSM Bucuresti 3-4.

Clasament: 1. Pantelimon 18p; 2. Limanu 17p; 3. Flamingo 14p; 4. CSM Bucuresti 12p; 5. Scoala General 2 Mai 10p; 6. CS Cleopatra 8p; 7. Fortuna Constanta 6p.

In competitia U14, RC Pantelimon a intalnit, in finala, pe RC Flamingo, pe care a invins-o cu 3-0. Locul 3 a revenit echipei CSM 1 Bucuresti, care a invins, in finala mica, Selectionata Constanta, cu 5-2. Jocurile de departajare, disputate cu o zi inainte au hotarat locurile 5. Scoala Generala Valu lui Traian. 6. Clubul Sportiv Ovidiu, 7. CSM Bucuresti 2, 8. Scoala Generala Nicolae Balcescu.

Festivitatea de premiere, in cadrul careia s-au acordat cupe, diplome, tricouri copiilor, a avut loc in pauza meciului de rugby din Divizia Nationala, dintre RCJ Farul si Steaua Bucuresti. Echipele de pe primele 3 locuri au fost rasplatite cu cupe. Celelalte echipe vor avea in vitrine diplome de participare.

Cupele „fair-play” au fost acordate, la U14, echipei de la Scoala Generala Valu lui Traian si, la U12, echipei CS Cleopatra.

Premii speciale au primit directorul DSJ Constanta, Elena Frincu, si presedintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, pentru organizarea evenimentului.
Premierea a fost transmisa de televiziunea locala.

Foto: www.telegrafonline.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile