Echipele România 7s, feminin și masculin, pregătite pentru turneul „36 Rugby Seven Costa Blanca”. Vezi componența loturilor!

Cele două echipe naționale de rugby 7s masculin și feminin vor participa între 26-29 mai la un turneu de pregătire „36 Rugby Seven Costa Blanca”, care va avea loc în Spania, la Villajoyosa, Alicante. După un stagiu de pregătire la Izvorani, staff-urile tehnice ale celor două loturi au ales cei 12 sportivi care vor reprezenta România la competiție.

Competiția de 7s din Spania aduce la start în competiția feminină alături de echipa României, și reprezentativele Suediei, Poloniei, o echipă All Stars din Marea Britanie și una din Africa de Sud, iar în cea masculină atât echipe naționale România, Spania, Portugalia, Lituania, China, Danemarca, cât și selecționate All Stars, precum cea a Africii de Sud.

Lotul României 7s feminin:
CS Politehnica Iași: Andreea-Maria Atomi, Andreea Berbeci, Ana-Maria Bocan, Ana Maria Călin,Alina Dincă, Simona Roșca, Paula Irina Ursache
CS Agronomia București: Nicoleta Drilea, Ana Marilena Leca, Bianca Alexandra Preda, Raluca Ștefania Săvădan
ASM Romagnat Rugby Feminin: Olivia-Rose Gontineac
Staff tehnic: Neculai Tarcan – antrenor, Claudiu Dumitru – antrenor, Elena Tudosiu – preparator fizic, Vlad Ilie– medic, Ovidiu Cârcei – manager.

La feminin, România se află în Grupa B cu Suedia, Selecționata All Stars din Marea Britanie, iar în Grupa A se află Polonia, Portugalia și Moldova.

Lotul României 7s masculin:
LPS Suceava: David Bălan
Clontarf RFC: Michael Ștefan Borș
RC Massy: Alexander Dinu
CS Știința Petroșni:Ionuț Marian Donici, Cristian Zamfir
RC Grivița UNEFS: Alexandru Mircea, Silviu Mircea
CS Dinamo București: Robert Ionașcu, Iulian Melinte
CSU ELBI Cluj: Ștefan Nedelcu, Teodor Ursu
– Marian Ispir
Staff tehnic: Florin Vlaicu – antrenor, Silviu Tănase – antrenor, Ilie Vlad – doctor, Marin Obretin – maseur, Daniel Carpo – manager

La masculin, România face parte din Grupa C, alături de China, Danemarca și Viator Barbarians, în Grupa D se află Portugalia, Moldova, Belgia Barbarians, Olymp Kazakhstan, iar în Grupa E sunt Spania, Lituania, o Selecționată All Stars Africa de Sud șu Akuma Rugby Agents.

Ambele echipe naționale de rugby 7s ale României vor participa la Championship Series (Campionatul European), care cuprinde două etape ce vor avea loc la Algarve (iunie) și Hamburg (iulie), dar și la Jocurile Europene de la Cracovia (iunie), competiție care este și criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, câștigătoarea competiției obținând și biletul la JO.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile