Editia a doua a Cupei Absolventului la Rugby Tag

Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Bogdan Voda din Baia Mare, a organizat cea de a 2-a editie a Cupei Absolventului la Rugby Tag,  eveniment condus de catre studentii de la specializarea rugby, coordonati de catre decanul facultatii, lector doctor Gheorghe Sabau.

Au participat un numar impresionant de studenti ai anului II si III. In careul de asi si-au disputant suprematia si echipele ai caror componenti au fost nimeni altii decat internationalul Niacsu Ionut sau Bardasu Florin, care spre surprinderea lor dar si a asistentei s-au clasat pe locurile 3, respectiv 4.

Primele 4 echipe au fost:
1. „Veveritele” – capitan de echipa Daniela Ghergel, specializarea rugby
2. „Ghindele” – capitan de echipa Alexandra Szekely specializarea rugby
3. „Vampirii” –  capitan de echipa Niacsu Ionut, specializarea rugby
4. „Stejarii” – capitan de echipa Bardasu Florin specializarea rugby

S-au acordat diplome atat pe echipe cat si celor evidentiati. A fost un excelent mijloc de socializare si o buna propaganda facuta rugby-ului.

Se doreste ca aceasta competitie sa devina una de traditite si numarul participantilor sa devina din ce in ce mai mare de la editie la editie.

Cadrele didactice ale facultatii prin studentii de la specializarea rugby doresc prin tot ceea ce fac sa-si aduca o minima contributie la promovarea si dezvoltarea rugby-ului in aceasta parte de tara.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile