Eseu marcat de Manta pentru Lyon

Pro D2.
Pro D2.

Lyon s-a impus in etapa a 23-a din divizia secunda franceza, Pro D2, cu scorul de 26-12 in fata celor de la Auch, pe teren propriu.

Gazdele au marcat doua incercari, una purtand semnatura internationalului roman Alexandru Manta, care a fost titular la numarul 8. In primul XV, pe post de pilier stanga a fost prezent si Bogdan Balan, la echipa lyoneza.

Carcassonne a pierdut nescontata acasa meciul cu Narbonne, 27-20. Tonita a fost titularizat pe post de inchizator, in timp ce Andrei Ursache a fost si el prezent din primul minut de joc, pe postul de pilier stanga. Ambii internationali romani au fost avertizati cu cartonas galben, pe parcursul meciului.

Oyonnax continua seria foarte buna, trecand lejer cu 41-17, cu bonus ofensiv, acasa, de Massy. Vali Ursache a lipsit motivat, deoarece a fost la Bruxelles, pentru a servi echipa nationala a Romaniei.

La Rochelle a realizat scorul etapei, 49-19 cu Aurillac. Centrul Marienval a fost cel mai bun de pe teren, realizand trei eseuri. Pilierul roman Petrisor Toderasc a intrat in teren dupa pauza, la formatia invingatoare.

Tarbes, fara Sirbe, convocat la nationala Romaniei, a pierdut in deplasare cu scorul de 30-10, pe terenul celor de la Brive.
Alte rezultate din runda:
Albi – Beziers 16-10
Aix en Provence – Colomiers 16-17
Pau – Dax 47-23

Clasament:

Clasament ProD2.
Clasament ProD2.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile