Farul a luat bonusul ofensiv in fata Clujului

La Constanta, Farul s-a impus intr-o partida fara istoric in fata Clujului, dupa 80 de minute in care s-au consemnat opt incercari.

Dupa esecul suferit in ultimul minut al etapei trecute la Dinamo, marinarii au inceput in forta partida si dupa noua minte de joc aveau deja un avantaj de 12-3.

Primul eseu al partidei a fost reusit de Apostol, inca in debutul jocului, o incercare transformata de Jantjies, Gheara fiind cel care a culcat, pentru a doua oara, balonul in terenul de tinta al ardelenilor. Intre cele doua incercari, Sauan a punctat din lovitura de pedeapsa.

Rezultatul s-a mentinut pana spre finalul primei parti, Jantjies ratand o tentativa de tinta, dar cu Farul ramasa in 13 jucatori dupa ce Adrian Ilie si Ion Nicoale au primit cartonase galbene in minutele 25 si 30.

Desi au avut superioritate numerica, clujenii nu au reusit sa puna puncte pe tabela de marcaj, in schimb, la ultima faza a primei parti, Cornei a marcat a treia incercare pentru echipa lui Mircea Paraschiv. La cabine s-a intrat cu rezultatul Farul-U Cluj, 19-3, Bratu transformand eseul lui Cornei.

Debutul partii secunde a adus al patrulea eseul al Farului, Darryl de la Harpe fiind autorul acestuia, cu “alb-negrii” ramasi in 14 jucatori, dupa cartonasul galben primit de Gheta.

In minutul 60, constantenii au izbutit sa marcheze si al cincelea eseu, Agiacai patrunzand in forta in terenul de tinta la clujenilor, Bratu a reusit transformarea, iar Farul s-a desprins la 31-3.

Sapte minute mai tarziu, clujenii au reusit sa-si fixeze adversarii in propriul 22, ceea ce a dus la o incercare reusita de Sauan, acelasi jucator ratand insa transformarea.

Ultimele cinci minute au adus alte doua eseuri, mai intai Ratiu a marcat pentru Farul, pentru ca Ailenei si transformarea lui Sauan sa stabileasca rezultatul final, Farul-U Cluj, 36-15.

Farul s-a ales in urma acestei victorii cu bonusul ofensiv, iar etapa viitoare va merge in Banat pentru a da piept cu Timisoara, in timp ce “alb-negrii” raman fara puncte in clasament si in runda viitoare vor primi vizita CSM-ului din Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile