Farul s-a impus greu in fata CSM-ului

Pe stadionul Mihail Naca din Constanta, Farul si CSM Bucuresti au disputat ultima partida din cadrul primei etape a SuperLigii CEC Bank.

Constantenii au deschis scorul chiar in debutul jocului, atunci cand mijlocasul la gramada namibian, Eugene Jantjies a concretizat o lovitura de pedeapsa.

Greselile elevilor lui Mircea Paraschiv au oferit bucurestenilor doua posibilitati de a pune puncte pe tabela de marcaj. Filip si Onofrei insa au ratat ambii cate o lovitura de pedeapsa.

In minutul 21 Zapan a vazut cartonasul galben, iar Farul a profitat de superioritatea numerica, la faza imediat urmatoare venind si primul eseu la disputei, autor fiind Mototolea, tranformarea fiind ratata de Jantjies.

Zece minute mai tarziu, Stein, fundasul marinarilor, a interceptat o minge care i-a sarit din brate unui jucator de la CSM si dupa o cursa solitara de peste 50 de metri a culcat balonul exact sub buturi, transformarea lui Jantjies ducand scorul la 15-0.

Acesta avea sa fie si rezultatul pauzei in ciuda faptului ca elevii lui Daniel Neaga au dat o replica buna.

Primele 15 minute al partii secunde au adus noua puncte in contul celor de la CSM Bucuresti, Onofrei reusind sa concretizeze trei lovituri de pedeapsa pe fondul superioritatii numerice a “galben-negrilor”, Victor Leon primind cartonas galben in minutul 49.

Pana spre finalul jocului niciuna dintre echipe nu a avut situatii clare de a marca. Cei doi taloneri, Gornoava si Cornei, au primit cartonase galbene, Farul si CSM evoluand in 14 jucatori.
Onofrei a ratat inca o penalitate, distanta fiind una de peste 45 de metri.

In ultimul minut de joc, Surugiu a vazut si el cartonasul galben, iar Jantjies a trimis printre barele butului o penalitate, Farul impunandu-se cu 18-9, privandu-i pe bucuresteni de bonusul defensiv.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile