Finalele SuperLigii se joacă pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf

Finalele SuperLigii Naționale de Rugby programate pentru data de 16 octombrie vor avea loc pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Finala mică se va desfășura de la ora 12:00, iar meciul care va decide campioana ediției 2021 de la ora 17:30, ambele partide fiind transmise în direct de TVR 1.

Ultima finală a SuperLigii disputată pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf a fost în 2018, între SCM Timișoara și CSM Știința Baia Mare, 21-15 pentru bănățeni, după care stadionul a intrat în proces de modernizare.

“Este extraordinar că ne-am întors acasă și că finalele celor mai importante competiții rugbystice de la noi, începând cu SuperLiga, se vor juca pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf. Ne dorim să avem cât mai mulți suporteri în tribună, să se bucure de acest spectacol sportiv, însă suntem cu toții conștienți de această perioadă sanitară extrem de dificilă pe care o traversăm. Vom face toate eforturile pentru a organiza totul în condiții de maximă siguranță, atât pentru sportivi, cât și pentru spectatori. Este foarte important să jucăm aceste finale cu spectatori pentru că până la urmă sportul este un spectacol, iar sportivii merită din plin susținerea din tribune a fanilor.”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Sâmbătă, 9 octombrie sunt programate semifinalele SuperLigii, astfel, de la ora 11:00, pe Arena Zimbrilor, CSM Știința Baia Mare va întâlni pe CS Dinamo (live TVR Cluj și Rugby Tv), iar de la ora 12:00, pe Stadionul din Ghencea, CSA Steaua va juca cu SCM Timișoara (TVR 1 și Rugby TV).

Biletele pot fi achiziționate de pe bilete.ro și rețeaua bileter.ro, biletele fiind valabile pentru ambele meciuri. Biletele se pot achiziționa și de la casele de bilete de la stadion, însă doar în ziua meciului.

Accesul publicului la competițiile sportive se va face conform Hotărârii de Guvern 1090/2021, publicare în M.O. nr 962/07/10/2021, art.1, pct.6 din Anexa 3. unde sunt descrise condițiile pentru accesul spectatorilor la competițiile sportive unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori: „în spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minim un metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS CoV-2, în condițiile stabilitre prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art.43 și al art. 71 alin (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.”

Regulamentul de acces la meciuri  poate fi accesat aici

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile