Hotararile Biroului Federal din 08.06.2012

La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.
Federatia Romana de Rugby.

Biroul Federal s-a reunit in data de 08 iunie 2012 si a hotarat urmatoarele:

1. Biroul Federal a aprobat suma de 5.000 lei/luna, pentru incheierea unor contracte de sustinere financiara a componentelor echipei nationale de rugby 7-fete. De asemenea, pe perioada contractelor, acestea vor avea asigurari medicale, sustinute de FRR.

2. Solicitarea de legitimare din partea CSU Cluj a sportivului Tom Cantwell, fara a plati taxa de transfer jucator strain, in valoare de 5.000 lei fost anulata de pe ordinea de zi, deoarece, Bogdan Cantor – Director National de Dezvoltare, prezent la sedinta ca invitat, a adus la cunostinta ca sportivul Tom Cantwell nu mai vine in Romania.

3. Avand in vedere ca sportivul de la CSO Pantelimon, Oneata Constantin, este recidivist, membri BF au hotarat ca suspendarea nu i se va ridica.

4. Se aproba afilierea provizorie a Asociatiei Clubul Sportiv Aurora Baicoi.

5. Bogdan Cantor a prezentat raportul asupra turneelor finale.

6. A fost prezentat raportul Comisiei Tehnice – Constanta, 24.05.2012, iar membri BF au delegat pe Director National de Dezvoltare, Bogdan Cantor, sa prezinte la urmatoarea sedinta propuneri de disputare a urmatorului sezon competitional pentru toate categoriile de varsta, dupa ce va consulta Departamentul Tehnic al FRR, Comisia de Competitii si Comisia de Copii si Juniori.

7. A fost prezentat raportul referitor la proiectul cluburilor si palatelor elevilor.

8. Daniel Mitrea a facut prezentarea programului IRB, Get Into Rugby. Membri BF l-au delegat pe Bogdan Cantor ca persoana ce se va ocupa de implementarea acestui proiect.

9. Solicitarea LPS Suceava, de a infiinta o echipa ce necesita o sustinere financiara de 80.000 lei,  nu a fost aprobata deoarece, avand in vedere ca in planificarea bugetara de anul trecut nu a fost cuprinsa aceasta finantare, membri BF au considerat ca fondurile sunt insuficiente pentru a sustine aceasta solicitare.

10. A fost aprobata solicitarea domnului Manolache Nicolae pentru organizarea a doua meciuri demonstrative cu ocazia implinirii a 35 de ani de la infiintarea CSS Locomotiva, in data de 07.07.2012.

11. A fost aprobata schimbarea domnului Ioan Gheorghiescu (ca urmare a demisiei acestuia) din functia de presedinte al Comisiei pentru Statutul si Transferul Jucatorului de Rugby, cu domnul Mirel Palada, cu mentiunea ca aceasta comisie sa fie completata cu un membru jurist.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile