Hotararile Biroului Federal din data de 05.03.2019

 1. Membrii B.F. au aprobat data si locatia privind organizarea Adunarii Generale Ordinare si de Alegeri Partiale pentru completarea membrilor Biroului Federal, astfel:
 • 05-07.04.2019 – Hotel Caraiman/Olimpic din cadrul Complexului Sportiv National Poiana Brasov
 1. Membrii B.F. au aprobat ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare si de Alegeri Partiale.
 2. Membrii B.F. au aprobat procesele verbale de scoatere din functiune a activelor fixe ce sunt amplasate pe terenul Stadionul National de Rugby „Arcul de Triumf”,in vederea realizarii noii investitii conform proceselor verbale nr. 2644/01.03.2019 si nr. 2645/01.03.2019.
 3. Membrii B.F. nu au aprobat solicitarea Sport Club Municipal Gloria Buzau. A fost desemnat dl. Vicepresedinte Calin Matei sa prezideze o comisie formata din dl. Calin Matei – Presedinte, Stefan Demci – membru si Bogdan Muntean – membru, care sa analizeze oportunitatea maririi numarului de jucatori straini la echipele din SuperLiga CEC Bank si sa propuna, in scris, spre aprobare Biroului Federal adoptarea acestei masuri pana la data de 26.03.2019. Comisia poate fi completata si cu alti membrii reprezentanti ai cluburilor din SuperLiga  (vezi aici)
 4. Membrii B.F. l-au delegat pe Presedintele Federatiei Romane de Rugby – Alin Petrache sa sprijine CS Cleopatra Mamaia, conform solicitarii formulate nr. 05/04.01.2019 (vezi aici)
 5. Membrii B.F. au aprobat Manualul de Organizare si Desfasurare a Campionatului National de Rugby in 7 – Senioare, editia 2019 (vezi aici)
 6. Membrii B.F. au aprobat Manualul de Organizare si Desfasurare a Campionatului National de Rugby in 7 – Junioare, editia 2019 (vezi aici)
 7. Membrii B.F. au aprobat Manualul de Organizare si Desfasurare a Cupei Romaniei de Rugby in 7 – Senioare, editia 2019 (vezi aici )
 8. Membrii B.F. au aprobat completarea Manualului de Organizare si Desfasurare a Campionatului National de Rugby in 15 DNJ U17, editia 2018/2019 (vezi aici)
 9. Membrii B.F. au aprobat Manualul de organizare si desfasurare a Turneului Final Rugby in 15 DNJ U15, editia 2018/2019 (vezi aici)
 10. Membrii B.F. au aprobat Manualul de organizare si desfasurare a Turneului Final de Rugby in 15 DNJ U16, editia 2018/2019 (vezi aici)
 11. Membrii B.F. au aprobat Manualul de Organizare si Desfasurare al Campionatului National de Copii si au aprobat schimbarea denumirii competitiei din Circuitul National de Minirugby in Campionatul National de Copii (vezi aici)
 12. Membrii B.F. au aprobat propunerile privind calendarul Campionatului National de Copii 2019 (vezi aici)
 13. Membrii B.F. au aprobat introducerea in Programul Sportiv al Federatie Romane de Rugby a celor 2 actiuni sportive: lot national R7 feminin U18 – participarea la Turneul Capitalelor desfasurat la Paris, Franta si lot national R7 feminin senioare – participare la Turneu Recalificare Jocuri Olimpice desfaurat la Kazan, Rusia.
 14. Membrii B.F. au aprobat solicitarea Comisiei de Citare si au majorat taxa catre Comisarul de Citare delegat de la 200 lei la 400 lei/ meci, in cazul solicitarilor formulate de cluburi pentru analizarea unor faze litigioase de joc (vezi aici)
 15. Membrii B.F. au aprobat Programul de Mentorat pentru Antrenori propus de dl. Daniel Mitrea (vezi aici)

 

Diverse

 • Membrii B.F. vor indica 2 adrese de e-mail la care sa primeasca corespondenta oficiala in relatia cu departamentul Secretariat al FRR. Pana pe data 12.03.2019 toti membrii B.F. vor trimite pe adresa frr@frr.ro adresele de e-mail pentru corespondenta. Acestia vor confirma, in scris (in maxim in 48 ore), la adresa de e-mail frr@frr.ro ca au primit corespondenta primita de la Secretariatul FRR.
 • Membrii B.F. au aprobat organizarea unor Festivaluri de rugby in 7 rezervate tuturor categoriilor de juniori pentru echipele care nu sunt inscrise in Campionatele de Juniori de Rugby in XV, in sistem open.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile