Hotararile ultimei sedinte de Birou Federal din 26.01.2012

La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.
Federatia Romana de Rugby.

HOTARARI BIROUL FEDERAL
sedinta din data de 26.01.2012

1. Membrii Biroului Federal au cerut consultarea cluburilor ce urmeaza sa dispute meciuri in SuperCupa Romaniei, in privinta propunerilor de modificare si completare ROAR. La urmatoarea sedinta de Birou Federal va fi reanalizata aceasta propunere. Castigatoarea campionatului si castigatoarea Cupei vor sustine un meci contand pentru SuperCupa Romaniei.

2. Membrii Biroului Federal aproba modificarile si completarile ROAR – neprezentare, intarziere, numai pentru echipele de SuperLiga. Biroul Federal propune sanctionarea pecuniara in valoare de 1500 euro pentru seniori si 1000 euro pentru juniori.

3. Membrii Biroului Federal aproba propunerile de modificare si completare a regulamentului privind statutul si transferul jucatorilor de rugby. (Acestea vor fi prezentate intr-un articol separat pe FRR.ro)

4. Membrii Biroului Federal aproba propunerile de completare a Regulamentului Disciplinar, cu mentiunea ca jucatorii echipelor de SuperLiga de seniori vor fi penalizati pecuniar cu 100 lei pentru joc neloial, sanctionat cu cartonas galben. Pentru toate celelalte esaloane, sanctiunea este de 50 lei.

5. Biroul Federal este de acord cu regulamentele turneelor finale pentru 2012, cu mentiunea ca la esalonul U19, turneul final se va termina pe 06.05.2012, astfel incat jucatorii sa poata participa la sesiunea speciala de Bacalaureat pentru olimpici. Daca sesiunea speciala (ce se desfasoara in perioada 12-22.05.2012) se va modifica, se va schimba si data de finalizare a turneului final.

6. Membrii Biroului Federal sunt de acord cu perioadele de transfer inter-sezon 2012. SuperLiga: 25 iunie-25 iulie, Divizia Nationala de Seniori: 11 iunie – 25 iulie, Divizia A: 11 iunie – 25 iulie.

7. Membrii Biroului Federal sunt de acord cu competitiile de mini-rugby pentru anul 2012. (Acestea vor fi prezentate intr-un articol separat pe FRR.ro)

8. Membrii Biroului Federal aproba omologarea rezultatelor finale ale competitiilor interne de rugby, sezonul 2010/2011.

9. Membrii Biroului Federal aproba TABEL TAXE SI COTIZATII 2012.

10. Biroul Federal aproba propunerea solicitarii Comisiei de Disciplina de a promova Regulamentul de Disciplina echipelor din primele doua esaloane valorice, aflate in stagii de pregatire in perioada iernii, cu urmatoarele amendamente:
Vizitele la echipele aflate in stagii de pregatire vor fi facute si la esalonul U19 ;
Aceste vizite vor fi facute ca urmare a solicitarii in scris a cluburilor ;
Cheltuielile de transport vor fi suportate de FRR iar cele de cazare si masa pentru membrul/membrii Comisiei de Disciplina vor fi suportate de catre clubul solicitant.

11. Proiectul de rugby VII feminin a fost aprobat cu mentiunea ca partea de buget va fi revizuita si supusa aprobarii la urmatoarea sedinta de Birou Federal.

12. Staff-ul pentru echipa nationala de rugby feminin va fi alcatuit din : Nicolae Tarcan si consolidat cu Marin Alexandru si Ioana Sava, ca antrenori, iar Alina Marin ca manager.

13. Membrii Biroului Federal solicita AMRB prezentarea avizului Directiei Municipale pentru Tineret si Sport, a bugetului pe 2012 si a proiectului.
De asemenea, AMBR trebuie sa prezinte dovada disponibilitatii financiare pentru actiunile stipulate in proiectul pe acest an.
FRR sustine activitatea AMRB in aceleasi conditii de colaborare ca si pana acum. Baza sportiva a FRR, autocarul, echipament, sustinatoare de efort, si alte materiale sportive vor putea fi folosite de catre membrii AMRB, dupa un program bine stabilit si agreat de ambele parti. In masura in care bugetul va permite, unele activitati ale AMRB vor fi sustinute si financiar.

14. Membrii Biroului Federal sunt de acord cu solicitarea CS2 Baia-Mare de ridicare a suspendarii jucatorului Dinu Alin.

15. Biroul Federal aproba updatarea manualului de SuperLiga, cu mentiunea “ca antrenorul care va putea sta in spatiul tehnic va fi atestat de federatie”.

16. Membrii Biroului Federal sunt de acord cu propunerea pentru imbunatatirea activitatii Comisiei de Observatori. Acestia vor transmite informatiile dupa fiecare partida la FRR in format electronic si nu vor mai putea nota arbitrii pentru evolutiile lor. Cluburile care doresc vor putea solicita catre FRR Observatori de arbitri.

17. Biroul Federal aproba afilierea provizorie a Rugby Club Gringos Transilvania.

18. Diverse:
a) Organizarea unor cursuri de observatori oficiali la nivel national, la Bucuresti, in perioada 8-9-10 martie.
– Directorii Regionali de Dezvoltare vor face propuneri penru cei care vor urma aceste cursuri.
b) Adunarea Generala va avea loc la Bucuresti, in data de 19 aprilie 2012, orele 11:00.
c) Echipele participante in SuperLiga sunt obligate sa inregistreze la Federatie contractele tuturor jucatorilor. In caz contrar, acestia nu vor putea participa la aceasta competitie. Prezenta prevedere va fi stipulata si in manualul de SuperLiga.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile