Iasi-ul si-a stabilit reprezentantele la faza zonala la ONSS

Sambata, 11 martie 2017, la Iasi s-au disputat fazele judetene ale Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la invatamant primar si liceal.

Din cauza vremii neprietenoase la invatamantul primar au participat echipele Liceului Miron Costin si Scolii gimnaziale Golaiesti. Dupa cele doua meciuri disputate a castigat echipa Liceului Miron Costin, echipa ce v-a reprezenta judetul Iasi la faza zonala ce v-a avea loc la Botosani in perioada 5-7 mai 2017.

La invatamantul liceal s-au intrecut echipele Colegiului Tehnic Mihail Sturdza si echipa Colegiului Tehnic de Electronica si Telecomunicatii. Castigatoare a fost echipa Colegiului Tehnic Mihail Sturdza pregatita de  Luca Ion si Vizitiu Emilia. Faza zonala va fi in perioada 7-10 aprilie la Vaslui.

Gimnaziada a avut loc pe 25 februarie 2017 si au participat 7 unitati de invatamant clasamentul fiind urmatorul:
1. Scoala gimnaziala ,,Al.I. Cuza” Podu Iloaiei prof. Cucutenu Marian
2. Sc . Gimn. ,,D.D. Patrascanu” Tomesti prof. Tibichi Silviu
3. Sc. Gimn. Prisacani prof. Popa Luminita
4. Sc. Gimn. Golaești – prof. Tanase Vasile
5.Sc Gimn. Girbesti – prof. Pelczer Adrian
6.Col. Naț. ,,Mihai Eminescu” – prof. Ioan Catalin
7. Col Tehn.,,Ghe. Marzescu – prof. Vizitiu Emilia

” In Iasi a plouat 3 zile la rand acest lucru impiedicand participarea unor echipe din mediul rural la competitii. Anul acesta a crescut numarul echipelor prezente la Gimnaziada, dar a scazut numarul la liceu si primar. Stiu ca sunt mai multe scoli care si-ar fi dorit sa participe, dar nu au ajuns, echipe care participa la toate turneele organizate in regiune. Ma bucur ca toate echipele au respectat regulamentul si au avut doua fete in teren. Valoarea jocurilor a crescut, la Gimnaziada lupta pentru locurile 1-2 fiind foarte stransa. Felicitari tuturor celor implicati si asteptam sa vedem cat mai multi copii la minirugby”, a declarat Gabriela Surmei Balan, director de Dezvoltare Moldova Nord.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile