Jamie Roberts va fi prezent in „The Varsity Match” alaturi de Cambridge

Jamie Roberts va fi prezent in The Varsity Match alaturi de Cambridge.

Unul dintre evenimentele de mare atractie din lumea rugbyului, datorita traditiei incepute in 1872, il reprezinta intalnirea anuala dintre Universitatile Oxford, respectiv Cambridge, care poarta denumirea de The Varsity Match, gazduita de templul rugbyului englez Twickenham, la inceptul lunii decembrie.

Editia din acest an va fi cea de 134-a, iar Cambridge va incerca sa intrerupa dominatia celor din Oxford care s-au impus in ultimele cinci confruntari si au egalat recordul alb-bleumarilor din perioadele 1972-1976, 1980-1984 respectiv 1994-1998.

Pentru a intrerupe aceasta serie, cei de la Cambridge isi pun mari sperante in internationalul galez Jamie Roberts, 74 de selectii pentru penele de strut si alte trei in tricoul Leilor Britanici, cel care in prezent isi continua studiile in domeniul medicinii la aceasta Universitate.

In privinta partidei care va avea loc pe 10 decembrie, Cambridge a disputat o partida de pregatire, impunandu-se cu 36-33 in fata celor de la Steele-Bodger XV, iar Jamie Roberts la a patra prezenta in tricoul cu numarul 12, a fost autorul primului eseu.

De-a lungul carierei sale, Jamie Roberts a evoluat pentru Cardiff Blues si Racing 92, iar dupa experinta din The Varisty Match va trece la echipa engleza din Aviva Premiership, Harlequins.

FOTO: walesonline.co.uk


		

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile