Juniorii de la U17 au reinceput Campionatul

Sfarsitul saptamanii trecute a insemnat startul competitiilor din cadrul Diviziei Nationale de Juniori, categoria U17, desfasurat pe regiuni.

In grupa Munteniei au jucat in aceasta prima etapa CTMRTF Bucuresti contra CNAV Bucuresti (scor 12-0) si RC Grivita – CSM Bucuresti Olimpia (scor 17-5). Cea de a treia partida, avandu-le drept protagoniste pe CSO Pantelimon si SCM Pitesti, a fost reprogramata pentru 30 octombrie.

Data pentru disputarea etapei cu numarul unu in Moldova Nord a fost si ea schimbata, meciurile  Grup Scolar Universitatea Pascani – LPS Suceava si CSM Suceava – RCS Botosani urmand sa aiba loc pe 6 octombrie.

Nici cei din Moldova Sud nu au luptat pentru victorie asa cum planuiau, partida RCM Galati contra LPS Focsani avand scor declarat de 5-0 in favoarea galatenilor din cauza lipsei vizei anuale de pe unele legitimatii ale adversarilor lor. Practic confruntarea in teren nu a mai avut loc, victoria fiind acordata conform regulamentului.

Transilvania nu a facut exceptie de la acest inceput competitional mai greoi, partida CS Gens – RC Brasov fiind incheiata in acelasi mod si cu acelasi scor ca si cea din Moldova Sud. Meciul nu s-a disputat nici in acest caz, datorita unor nereguli in documentatia echipei de la poalele Tampei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile