La Cehu Silvaniei a debutat Campionatul Judetean Scolar Salaj la minirugby

Vineri, 27 octombrie, la Cehu Silvaniei a avut loc prima etapa a Campionatului Judetean Scolar Salaj la minirugby, o premiera pentru acest judet. Scoala din Buciumi (profesor Mariana Puscas) si Scoala A.Muresanu din Cehu Silvaniei (profesor Sergiu Moldovan) si-au impartit primele locuri. Competitia se va relua in 2018, cu etapele de la Buciumi si Treznea.

„Cu putin timp in urma la Dragu am jucat primele meciuri demonstrative ca apoi dupa trei saptamani sa demaram Campionatul Judetean Scolar Salaj la MiniRugby. Venite printre ultimele judete in lumea rugbystica a tarii, Salajul a crescut de la un an la altul, inceputul fiind in rugby tag iar de curand in mini rugby-ul scolar. Este o premiera care trebuie remarcata si asta datorita unui grup extraordinat de profesori de sport, implicati in acest sport minunat. Doresc sa ii felicit pentru daruirea si dedicatia lor, dar mai ales pentru progresul facut de echipele pe care le pregatesc”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

La final s-au oferit din partea organizatorilor cupe, diplome si echipament sportiv, toata lumea fiind invitata apoi la repriza a treia.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile