London Irish pierde la patru puncte in deplasarea de la Saracens

Aviva Premiership.

In acest week-end, Aviva Premiership a programat o noua etapa, a zecea in cadrul sezonului.

Newcastle – Gloucester 26-25. Uvertura etapei a insemnat un meci foarte spectaculos, cu dese schimbari de tabela. Newcastle a obtinut un succes in dauna bookmakerilor, care o creditau drept favorita pe Gloucester. Doua eseuri au marcat gazdele, prin Pasqualin si Fitzpatrick, in timp ce Gooperth a transformat ambele incercari, plus alte patru lovituri de pedeapsa. Oaspetii au marcat prin incercarile lui Morgan, in chiar primul minut, Simpson-Daniel si Lawson, iar Burns a marcat din doua transformari si doua penalitati. La pauza, scorul a fost egal, 20-20.

Leicester – Northampton 30-25. Tigrii din Leicester au obtinut un succes important, care ii ajuta in revenirea din subsolul clasamentului. Raportul eseurilor a fost 4-3 pentru gazde. Incercarile lui Leicester au fost semnate de Smith, Mafi, Youngs si Afila, iar Flood a transformat doua incercari si doua lovituri de pedeapsa. Oaspetii au punctat prin eseurile lui Ashton, May si Dawson, iar Myler a marcat din doua transformari. Lamb a punctat si el, din doua lovituri de pedeapsa. La pauza, 18-6 in favoarea gazdelor.

Bath – Sale 13-16. Victorie mare a oaspetilor, care au obtinut un succes nesperat. Bath a inceput mai bine si a condus la pauza cu 10-0. Punctele lor au fost inscrise de Claassens, incercare, si Barkley, transformare si doua lovituri de pedeapsa. Sale a inscris prin Cueto printr-o incercare si MacLeod, o transformare si trei lovituri de pedeapsa. Pilierul moldovean, Cobilas, a fost doar rezerva la oaspeti.

Exeter – Worcester 15-9. Meci foarte disputat, pierdut in cele din urma de adversara Lupilor din Amlin Challenge Cup. Niciuna dintre echipe nu a putut strapunge apararea adversa, punctele venind doar din lovituri de pedeapsa. Mieres, pentru gazde, de cinci ori, Carlisle de doua ori si Goode au fost cei care au maculat tabela. La pauza, gazdele au fost in avantaj, 9-6.

Saracens – London Irish 15-11. Londonezii lui Paulica Ion, inlocuit de pe teren in minutul 53, au pierdut la mustata o partida in care au marcat singurul eseu. Paice a ajuns in terenul de tinta al gazdelor, iar Homer si Bowden au transformat fiecare cate o penalitate. Insuficient insa, deoarece Farrell a marcat din cinci penalitati.

London Wasps – Harlequins 16-22. Meci echilibrat la Londra, in care „viespile” au fost nevoite sa se recunoasca invinse de o echipa in mare forma. Oaspetii au punctat prin Hooper, Brown si Wallace, Evans completand cu doua transformari si o lovitura de pedeapsa. Londonezii au inscris si ei doua eseuri, prin Southwell si Vamdell, iar Robinson a adus 6 puncte din lovituri de pedeapsa. La pauza, echipa vizitatoare a condus cu 10-6.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile