Lupii pentru Tel Aviv. 15 jucători de U20 în echipă, Bogdan Neacșu – căpitan

Selecționata Romanian Wolves întâlnește în ultimul meci din grupele Rugby Europe Super Cup pe Tel Aviv Heat. Partida are loc la Tel Aviv, duminică, 30 octombrie, ora 18:00 (ora României) și poate fi urmărită în direct pe Rugby Europe TV, după crearea unui cont gratuit de acces pe platforma rugbyeurope.eu.

Pentru acest meci mai mulți jucători de la România U20 au fost cooptați în lotul Lupilor, având în vedere că Stejăreii se pregătesc pentru Campionatul European de U20 de la Lisabona. Astfel, între cei 23 de jucători care sunt pe foaie, 15 sunt de U20, 8 în Primul XV și 7 pe banca de rezerve. Căpitanul Lupilor este Bogdan Neacșu, iar vicecăpitan, Andrei Toader.

„Jucătorii de U20 arată foarte bine, aștept meciul să văd cum se vor mișca în teren, pe linia de treisferturi majoritar sunt copii născuți 2002, copii care sper să facă parte din lotul care va reprezenta România la Campionatul European de U20 pentru că acesta este, într-un fel testul lor pentru a arăta că merită să facă parte din echipă. Este o oportunitate uriașă pentru ei să joace la acest nivel, să joace cu o echipă profesionistă calificată deja în fazele superioare ale Super Cup. Aștept de la ei o performanță atât colectivă, cât și individuală aici mă refer la tehnica individuală, la cum respectă tactica, strategia și planul de joc pe care îl avem, plan pe care îl pregătim de câteva zile pentru că toate aceste lucruri trebuie să meargă perfect la Campionatul European. Vreau să mulțumesc Federației că ne-a oferit această oportunitate de a da acestor copii de 19 ani un meci de nivel ridicat, un meci care este o pregătire bună pentru echipa România U20. Acești tineri jucători trebuie să înțeleagă și să conștientizeze că ei sunt viitorul echipei naționale, că ei vor fi cei care vor duce mai departe România la următoarele ediții de Cupa Mondială și că sportul profesionist înseamnă multă muncă și sacrificiu pentru a ajunge cel mai bun și mai ales pentru a te menține în vârf. Dacă vor înțelege acest lucru și vor privi în viitor și își vor dori să poarte tricoul cu frunza de stejar la echipa de seniori, vor avea și performanțe în meciul de duminică și apoi, în toți ani care vor veni. Noi facem tot posibilul ca ei să se dezvolte și să crească, în primul rând ca oameni, și apoi ca rugbiști de nivel internațional”, a declarat Marius Tincu, managerul de performanță al FRR.

Echipa Romanian Wolves:
1. Bogdan Neacșu (CS Dinamo) C, 2. Sergiu Puescu (CS Dinamo), 3. Rareș Straja (CSA Steaua), 4. Marcel Rusu (CS Dinamo), 5. Andrei Toader (CS Dinamo), 6. Răzvan Pașnicu (RC Grivița), 7. Ionuț Donici (CS Știința Petroșani), 8. Joseph Agbo (CS Dinamo), 9. Toma Mîrzac (CS U Cluj), 10. Ciprian Nichitean (RC Gura Humorului), 11. Iulian Melinte (CS Dinamo), 12. Mihai Graure (CS Dinamo), 13. Stefan Bors (DCU Rugby Club), 14. Rafael Florea Jilăveanu (CS Dinamo), 15. Ovidiu Neagu (CS Dinamo)
Rezerve: 16. Sebastian Vasilovici (SCM USV Timișoara), 17. Robert Hîncu (CSU Cluj), 18. Domițian Mureșan (CSM Știința Baia Mare), 19. Vlad Burduja (CSA Steaua), 20. David Trăușan (SCM USV Timișoara), 21. Petre Urs (CS Dinamo), 22. Valentin Nițu (CS Dinamo), 23. Fabian Bunu (CSU Cluj)
Staff: Marius Tincu- manager de performanță FRR, Viliami Moala – antrenor, Alexandru Tudori – antrenor, Daniel Carpo – preparator fizic, Ana Maria Vișinescu – doctor, Constantin Sandu – kinetoterapeut

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile