Meciul Romania-Uruguay ar putea ajunge in prelungiri in cazul unui rezultat de egalitate

Romania joaca sambata cu Uruguay

Avand in vedere intrebarile tot mai dese legate de situatia in care, dupa 80 de minute, scorul va fi egal la meciul Romania–Uruguay, FRR face urmatoarele precizari:

1. Daca la sfarsitul meciului scorul este egal, vor urma doua reprize de prelungiri a cate 10 minute, cu cinci minute pauza intre ele.

2. In cazul in care scorul ramane egal si dupa reprizele de prelungiri, se vor aplica regulile de moarte subita: prima echipa care marcheaza puncte in interval de 10 minute este declarata castigatoare.

3. Presupunand ca, dupa perioada de moarte subita nu se marcheaza puncte, deci nu poate fi declarata nicio echipa castigatoare, cele doua echipe vor intra intr-o competitie de transformari. Cinci jucatori din fiecare echipa vor fi desemnati pentru a efectua pe rand transformari de la linia de 22 de metri, din fata, stanga, respectiv dreapta buturilor. Daca dupa cele cinci transformari scorul este in continuare egal, competitia intra in moarte subita: doua lovituri din fiecare pozitie, victoria desemnandu-se atunci cand un jucator inscrie, iar cel din echipa adversa rateaza. Castigatorii competitiei de transformari sunt declarati si castigatorii meciului.

ATENTIE! Nu se aplica regulile din fotbal privind numarul de puncte marcate in deplasare.

Sambata, 27 noiembrie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, echipa nationala de rugby a Romaniei va disputa impotriva Uruguayului ultima mansa pentru calificarea la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile