Memorialul Gheorghe Parcalabescu, a IV-a editie

O parte din castigatori

Sambata, 30.10.2010, in comuna Joita (judetul Giurgiu) a avut loc cea de a IV–a editie a memorialului ,,Gheorghe Parcalabescu”, celebrul jucator si antrenor fiind un fiu al acestei comune.

Organizatorii memorialului au fost presedintele clubului joitean, Daniel Dinu, secretarul clubului, Gheorghe Vladut si directorul scolii locale, Grigore Constantin. Front comun cu ei au facut membrii Consililului Local Joita, primarul comunei, Tanase Constantin care prin deciziile luate au contribuit la finantarea si finalizarea acestei competitii.

Au fost organizate intreceri pentru doua categorii de varsta: sub 10 ani (rugby in 8 jucatori) si sub 12 ani (rugby in 10), participand aproape 200 copii.

In prima categorie au jucat 5 echipe in sistem campionat: Pantelimon, Buftea, Select, Moara Vlasieo si Joita.

In cea de-a doua categorie au participat sase echipe repartizate in doua grupe urmand ca ocupantele de pe primul loc sa joace pentru locurile 1 si 2, locurile 2 pentru 3 si 4, ocupantele locurile 3 pentru 5 si 6. Echipele au fost Pantelimon, Buftea, Steaua, Moara Vlasiei, Select, Joita.

Trofeele au fost castigate la „sub 12 ani” de Buftea care a invins Pantelimon cu 10-5, ultima incercare fiind marcata in ultimele secunde ale jocului.
La categoria „sub 10 ani” castigatoarea a fost echipa din Buftea cu 4 victorii. In meciul decisiv, Buftea a invins clar Pantelimon, una din favorite, cu 15-5.

In afara competitiei a fost meciul demonstrativ intre echipa de fete din Joita cu „Barbarians” (jucatori de la diferite echipe).
Castigatorii au primi diplome si plachete de la Directia de Sport si Tineret Giurgiu
Diplome speciale si cupe au primit: cel mai tanar participant Ioan Toncea (5 ani !) si cel mai tehnic jucator Cristian Mihai (Joita).
Meciurile au fost arbitrate de Mihai Irimia si Florin Bonea, coordonati de Doru Gordin.
Din partea AMRB a participat Nicolae Sisiu.
Pe langa spectatorii din comuna au fost prezenti si numerosi parinti bucuresteni.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile