Miercuri, 7 iunie, are loc la Bucuresti editia a doua a Campionatului National Universitar de Rugby 7

Miercuri, 7 iunie, de la ora 10:00, pe Terenul 2 al Stadionul National „Arcul de Triumf”, are loc editia a doua a Campionatului National Universitar de Rugby 7. Competitia, organizata de catre Ministerul Educatiei Nationale prin Federatia Sportului Scolar si Universitar in colaborare cu Federatia Romana de Rugby si Universitatea Ecologica reuneste la start patru echipe: Universitatea Ecologica, Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea Ovidius Constanta si Universitatea din Petrosani.
 
Campiona en-titre este Universitatea Ecologica din Bucuresti care a invins in finala editiei inaugurale pe Universitea Petrosani cu 29-12.

Sedinta tehnica si validarea sportivilor vor avea loc marti, 6 iunie de la ora 18:00. Miercuri, de la ora 10:00 vor avea loc meciurile de clasament, iar de la ora 18:00, fazele finale. Au dreptul sa evolueze in aceasta competitie sportivi cu varsta sub 30 de ani si sa fie studenti la institutiile de invatamant pentru care joaca.
   

Echipa castigatoare va participa la Campionatul European Universitar, ce va avea loc in Italia, Milano, in perioada 19 – 24 iulie 2017 , competitie adresata echipelor Universitatilor.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile