Mihai Macovei, capitan Romania: Speram sa castigam si a treia oara

Mihai Macovei si Akapusi Qera.
Mihai Macovei si Akapusi Qera.

Capitanul Stejarilor spune ca echipa sa este pregatita pentru un nou succes chiar daca acesta este cel mai greu meci din cele trei partide test sustinute de Romania in 2013.

„Mac” a declarat ca moralul coechipierilor sai este ridicat, in ciuda celor trei saptamani solicitante din punct de vedere fizic si psihic. „Ne bucuram ca avem astfel de adversari si speram sa castigam si a treia oara, obtinand ultimul succes al acestui an”, spune capitanul.

Pregatirea nationalei se centreaza pe detaliile tehnice, Macovei precizand ca marea provocare ridicata de fijieni este viteza jocului.

Antrenorul principal, Lynn Howells, a precizat ca „este intotdeauna util sa ai un adversar puternic. Victoriile cu Tonga si Canada, desi importante, sunt acum in urma noastra. Ne concentram la viitor, pe aceasta ultima confruntare contra Fiji. Din punctul meu de vedere, seria partidelor din toamna se incheie sambata cu cel mai puternic adversar. Baietii s-au antrenat bine si vor da in teren tot ce au mai bun.”

Meciurile test castigate in aceasta toamna de Stejari au avut un puternic impact asupra viitorilor lor adversari. Capitanul Akapusi Qera  a recunoscut ca „romanii au un pachet de inaintare puternic si un transformeur foarte bun. Au castigat doua meciuri test impotriva a doua echipe  bine cotate. Speram sa facem un meci bun cu ei.”

Si antrenorul celor din Fiji, Inoke Male, a salutat meritele nationalei noastre: „Felicit Romania pentru toate meciurile acestui an, dar in special pentru cele doua partide test din toamna. Vom incerca sambata sa ridicam standardul valoric al rugbyului practicat.”

Meciul Romania – Fiji va avea loc sambata, 23 noiembrie 2013, pe Stadionul National Arcul de Triumf, incepand cu orele 19:00. Partida va fi difuzata in direct de TVR 2 si www.rugbytv.ro.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile