Moldova a invins Suedia si asteapta derbyul cu Germania

Moldova.
Moldova.

Condusa de pe banca tehnica de Mircea Paraschiv, Moldova a castigat partida disputata sambata la Chisinau in fata Suediei, pastrand sansele la ocuparea primei pozitii in Cupa Europeana a Natiunilor divizia 1B.

Haiducii au inceput in forta si s-au desprins la 19-7 pe tabela de marcaj, a urmata insa pasul in spate si suedezii s-au apropiat pana la 19-15, acesta fiind si rezultatul pauzei.

In partea secunda Moldova a preluat complet initiativa si, dupa actiuni de mare spectacol, Haiducii s-au impus luand si bonusul ofensiv, Oleg Prepelita fiind unul dintre remarcatii jocului cu trei eseuri marcate.

Moldova s-a impus cu rezultatul de 50-20 si in acest moment se afla pe pozitia a treia in clasamentul CEN divizia 1B, fiind devansata de Germania si Polonia, care au insa unul, respectiv doua meciuri mai mult disputate.

In aceeasi divizie 1B a CEN la Berlin, Germania a dispus cu un  categoric 43-13 de Polonia, iar in aceste conditii sambata 16 noiembrie la Chisinau se anunta o partida de zile mari intre Moldova si Germania.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile