Nanotehnologie pentru rugbyul romanesc

Nanotehnologie pentru rugbyul romanesc.

Impreuna cu Nanotech Health Ltd, noul sau partener, Federatia Romana de Rugby face toate eforturile pentru a sprijini performantele sportivilor. Una dintre companiile de top in productia de suplimente alimentare va oferi in urmatorii patru ani echipelor nationale de rugby XV si rugby 7 Nanoxyn alpha, un supliment menit sa ajute la protejarea sistemului cardiovascular, sa combata stresul oxidativ si sa incetineasca procesele de imbatranire precoce.

Aceste beneficii se vor traduce intr-un tonus imbunatatit si o mai buna forma fizica pentru sportivi „Suplimentele alimentare fac parte din orice strategie moderna de abordare a unui sport in contextul in care se doreste evolutia sa constanta, trainica. Impreuna cu partenerii de la Nanotech Health Ltd dorim sa punem la dispozitia echipelor noastre ceea ce este mai bun in aceasta nisa de piata, un produs a carui contributie sa se poata observa in performantele noastre din urmatoarea perioada. Federatia pune pe primul loc sanatatea sportivilor, Nanoxyn alpha urmand sa fie premisa unei dezvoltari armonioase a rugbystilor romani.” a precizat Haralambie Dumitras, presedinte FRR.

Noul partener al FRR, Nanotech Health Ltd., pune la dispozitie prin Nanoxyn Alpha o noua abordare in lumea suplimentelor alimentare – nanotehnologia organica. Produs exclusiv din ingrediente naturale, acest supliment ajuta la transportarea nutrientilor la nivel celular, fiind de asemenea cel mai puternic antioxidant disponibil pe piata.

“Suntem onorati de colaborarea cu Federatia Romana de Rugby. Consideram acest parteneriat drept o oportunitate de afirmare a calitatilor produsului nostru, Nanoxyn Alpha, in plan national, intr-un context corespunzator proprietatilor sale. Avand in vedere natura acestui extraordinar sport, consideram ca se aliniaza perfect conceptului general in jurul caruia este construit si Nanoxyn, respectiv, fine tuning-ul potentialului natural pana la randamentul maxim.” a declarat la randul sau Costin Miu, CEO Nanotech Health Ltd., Marea Britanie.

Structura nanometrica din Nanoxyn contine 83,88% Oxigen si ajuta nu doar la ridicarea tonusului si a nivelului general de energie, dar lucreaza activ si la regenerarea celulara si refacerea tesuturilor.

Pentru mai multe informatii despre produs, vizitati www.nanoxyn.ro.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile