Sezonul 2021-2022 de minirugby AMRB vine cu schimbări importante

Federația Româna de Rugby dorește ca pe viitor cluburile de minirugby să pună mai mult accent pe dezvoltarea tinerilor jucători și să se axeze mai puțin pe obținerea de trofee, medalii și diplome. La acest nivel accentul trebuie pus pe creșterea celor mici, astfel că noul sezon competițional, 2021-2022 vine cu schimbări importante în desfășurarea competiției.

Competiția este organizată de Asociația Municipală de Rugby București și este gândită ca un festival de minirugby, dându-le posibilitatea tuturor copiilor să evolueze în cât mai multe meciuri. Astfel NU va fi desemnată o echipă campioană la categoriile: Copii “U”8(2014-2015), Copii “U”10(2012-2013), Copii “U”12(2010-2011), Copii “U”14(2008-2009). Pe toata durata competitiei, NU vor fi contabilizate rezultatele jocurilor, NU vor fi întocmite clasamente, iar la finalul competiției vor fi decernate premii de participare pentru fiecare structură sportivă și se vor da premii individuale.

La finalul competiției la categoria Copii “U”14 (2008-2009), antrenorii vor selecționa 50 de sportivi care vor disputa două jocuri. În urma acestor jocuri de selecție se va alcătui selecționata MUNTENIA care va disputa jocuri cu selecționata MOLDOVEI și selecționata TRANSILVANIEI.

În funcție de numărul echipelor înscrise la fiecare categorie de vârstă se va stabili Calendarul de desfășurare al competiției.
Jocurile vor fi organizate de fiecare structură sportivă, pe terenul propriu, în ziua de sâmbătă.

Structurile sportive sunt rugate să trimită înscrierea echipelor până la data de 15 septembrie 2021, pe adresa nicolae.sisiu@frr.ro.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile