Paulica Ion la reunirea lui Perpignan

Ion Paulica.
Ion Paulica.

Echipele franceze de rugby care au terminat anul acesta sezonul mai devreme, au reluat deja pregatirile. Racing Metro 92 Paris deja si-a anuntat doua amicale de lux in perioada de pregatire.

Prima va avea loc in fata detinatorilor Heineken Cup, Toulon, pe 2 iulie, in timp ce o saptamana mai tarziu, pe 9 iulie, RM va primi replica englezilor de la Harlequins.

Perpignan a sunat si ea adunarea luni, 10 iunie. Catalanii au in program 4 meciuri amicale foarte interesante, dupa cum urmeaza:

– 19 iulie cu Bayonne;

– 26 iulie cu Castres;

– 2 august cu Clermont;

– 8 august cu Edinburgh sau Cardiff.

Presa franceza bate moneda pe revenirea lui Jean-Pierre Perez, linia a treia care a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate. Fara a nominaliza, jurnalistii din Hexagon precizeaza insa ca la reunirea celor de la Perpignan au fost si zece jucatori noi, care inca nu sunt legitimati.

Printre ei se afla si internationalul roman Paulica Ion, care in sezonul anterior a evoluat la London Welsh. Paulica Ion a contribuit la victoria stejarilor in prima etapa a IRB Nations Cup, 30-20 contra Rusiei, dupa care a plecat spre Franta.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile