Politehnica Iasi se pregateste pentru debutul in SuperLiga CEC Bank

Politehnica Iasi se pregateste pentru debutul in SuperLiga CEC Bank.

Politehnica  Iasi este surpriza editiei 2016-2017 a SuperLigii CEC Bank, singura echipa care s-a alaturat celor sase prezente in editia trecuta a competitiei. Iesenii vor debuta in SuperLiga in weekendul 30/31 iulie, la Baia Mare, in compania echipei vicecampioane, CSM Stiinta.

Politehnica Iasi se pregateste acasa, iar oficialii clubului doresc sa aduca jucatori noi, precum Melecciu (19 ani) de la Steaua, pentru a fi intarita linia 1, vizati fiind si patru jucatori din Africa de Sud si trei din Tonga. „Avem nevoie de minimum 32 de jucatori pentru SuperLiga ca sa putem face performanta. Ne asteapta meciuri foarte multe, atat in campionat, cat si in Cupa Regelui, unde, daca echipa se leaga asa cum imi propun eu, s-ar putea sa facem cateva surprize placute. Avem o echipa tanara. Baietii si-au schimbat atitudinea, incearca sa se apropie cat mai mult de ideea de performanta. In Cupa Romaniei am fost nevoit sa fac unele experimente pentru a afla potentialul real al jucatorilor. In SuperLiga situatia se va schimba complet”, a declarat antrenorul George Sava pentru ziarul „Evenimentul”.

Echipa se afla acum in ultimele doua saptamani de acumulari fizice si se pregateste la Iasi. In afara antrenamentului de dimineata, unii dintre jucatori sunt chemati si dupa-amiaza la teren, de exeplu luni exersand jocul cu piciorul fundasii, uverturile si mijlocasii la gramada. „Trebuie sa muncim foarte mult. Este o perioada dificila, nu-i deloc placuta, dar absolut necesara. Vin apoi meciurile amicale programate intre 11 si 24 iulie. Ne-am propus sa mergem la Odesa si la Chisinau si poate echipele de acolo ne vor intoarce vizita, deoarece gruparile din tara nu prea vor sa joace cu noi”, a declarat Sava pentru ziarul „Evenimentul”.

SURSA: www.ziarulevenimentul.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile