Presedintele FRR, Alin Petrache: Suntem alaturi de poporul neozeelandez

Alin Petrache

Alin Petrache a declarat ca FRR este alaturi de familiile victimelor cutremurului care a zguduit Noua Zeelanda luni noapte.

„FRR doreste sa-si manifeste sprijinul fata de poporul neozeelandez, care se afla in acest moment in suferinta. Sper ca organizarea Cupei Mondiale sa nu fie afectata de acest cutremur. Inca de la primele ore ale acestei dimineti, FRR a transmis un mesaj de incurajare organizatorilor Cupei Mondiale, prin care si-a aratat deschiderea si sustinerea fata de populatia afectata de cutremur”, a precizat Alin Petrache.

Antrenorul pachetului de inaintare al natioanlei Romaniei, neozeelandezul Steve McDowall, s-a declarat indurerat de evenimentele tragice petrecute in tara sa natala.

„Imi pare teribil de rau pentru cele intamplate in Noua Zeelanda, sper ca poporul neozeelandez sa isi revina cat mai repede din acest soc. Le transmit toate gandurile bune si sustinerea mea celor de acasa”, a declarat Steve McDowall.

Stejarii vor tine un moment de reculegere inaintea meciului cu Rusia in memoria victimelor cutremurului, sambata, ora 16.00 (Stadionul National Arcul de Triumf).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile